Am 50 de ani . de 14 sunt in pensie de boala ( astm bronsic ) si multe altele , si detin u n act prin care pot dovedi ca am contactat boala " in timpul si din cauza indeplinirii stagiului militar " . Am fost clasat si lasat la vatra dupa 6 luni de armata , am pensie de invaliditate gr.2 , si pensie de handicap gr. 2 . IMi e din ce in ce mai greu sa ma descurc cu acesti bani ( in total 670 lei ) , si as vrea sa stiu daca exista o lege care sa-mi permita sa dau M.Ap. N. in judecata pentru a obtine o pensie , care cred eu ca mi s-ar cuveni , dupa 30 de ani de suferinta , din cauza efectuarii stagiului militar . Va multumesc
Nu am crezut ca imi foloseste la ceva documentul respectiv , si nu ma gandeam ca e posibil sa intentezi proces pentru asa ceva . Si a fost si ceva necunoastere a legislaturii ( si putina prostie din partea mea ! ) Si oricum atunci viata era inca de suportat . La pensionare am iesit cu 6 boli , principala fiind cea contractata in armata , adica astm bronsic . Oricum , va rog spuneti-mi daca pot face ceva in sensul obtinerii acestei pensii suplimentare