avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Activitate Just_Us

Activitate Just_Us

Am 23 de ani si lucrez la o firma care se ocupa cu automate de cafea, dar de 1 luna incoace mi s-a zis ca ar trebui sa dau la firma 7000 de lei, precum ca banii nu ar fi predati la ei.
Din punct de vedere legal firma poate sa-mi faca ceva, chiar daca eu nu am primit niciodata o factura sau o chitanta pe sumele predate si in acelasi timp nu am taiat nicio factura la clienti pe sumele pe care le incasez?
Doamnele de la casierie mi-au zis ca ele au un caietel pe care trec toate sumele care se predau si fac ele chitanta, dar eu nu am primit niciodata nici o chitanta ci doar un raport pe care scrie suma predata si este semnat de o doamna de la casierie.Acel raport nu are nici un numar de inregistrare si nici o stampila....
Multumesc mult!
Astept cat mai multe pareri!

Răspuns la discuția Probleme la firma
Raportul semnat de la doamna de la caserie, nu il mai gasesc! Ar fii o problema?
In primul rind sa incep prin a va spune Buna ziua!
Am 23 de ani si lucrez la o firma care se ocupa cu automate de cafea, dar de 1 luna incoace mi s-a zis ca ar trebui sa dau la firma 7000 de lei, precum ca banii nu ar fi predati la ei.
Din punct de vedere legal firma poate sa-mi faca ceva, chiar daca eu nu am primit niciodata o factura sau o chitanta pe sumele predate si in acelasi timp nu am taiat o factura la clienti pe sumele pe care le incasez?
Doamnele de la casierie mi-au zis ca ele au un caietel pe care trec toate sumele care se predau si fac ele chitanta, dar eu nu am primit niciodata nici o chitanta ci doar un raport pe care scrie suma predata si este semnat de o doamna de la casierie.
Multumesc mult!