avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme la firma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme la firma

In primul rind sa incep prin a va spune Buna ziua!
Am 23 de ani si lucrez la o firma care se ocupa cu automate de cafea, dar de 1 luna incoace mi s-a zis ca ar trebui sa dau la firma 7000 de lei, precum ca banii nu ar fi predati la ei.
Din punct de vedere legal firma poate sa-mi faca ceva, chiar daca eu nu am primit niciodata o factura sau o chitanta pe sumele predate si in acelasi timp nu am taiat o factura la clienti pe sumele pe care le incasez?
Doamnele de la casierie mi-au zis ca ele au un caietel pe care trec toate sumele care se predau si fac ele chitanta, dar eu nu am primit niciodata nici o chitanta ci doar un raport pe care scrie suma predata si este semnat de o doamna de la casierie.
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Just_Us , utilizator 20:29, 2 August 2010
nu va pot imputa suma deoarece exista acel inscris de care faceti pomenire semnat de contabila.bine ar fi sa aveti si dvs o copie dupa acel raport.
Raportul semnat de la doamna de la caserie, nu il mai gasesc! Ar fii o problema?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog ajutati-ma! Just_Us Just_Us Am 23 de ani si lucrez la o firma care se ocupa cu automate de cafea, dar de 1 luna incoace mi s-a zis ca ar trebui sa dau la firma 7000 de lei, precum ca ... (vezi toată discuția)
Raport zilnic casa marcat anamariacelik anamariacelik se mai intocmeste si monetar in cazul in care se scoate rapotul zilnic la casa de marcat? daca da ce lege reglementeaza acesata?#-o (vezi toată discuția)
Cine este vinovat? bitu bitu Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri. Sunt acuzat de delapidare,mentionez ca nu am avut niciodata fisa postului de casier sau gestionar si ... (vezi toată discuția)