avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Activitate maya_d

Activitate maya_d

As dori daca se poate un model de referat pentru a raspunde cu privire la o cerere de restituire a onorariului. Ce trebuie sa cuprinda?
Răspuns la discuția Admitere INM 2013
daca ordonanta de scoatere de sub urmarire penala a fost comunicata pe baza de semnatura la sediul parchetului la data de 1.7.2010 se considera comnunicata legal pentru a curge termenul de 20 zile pentru a face plangere? sau este nevoie sa fie comunicata prin agenti procedurali cu dovada de primire?
Răspuns la discuția Inscriere barou
alexchiciu a scris:

cunosc persoana cu buletin de Baia Mare care a promovat si e stagiara binemersi in baroul Bucuresti. sunati la barou si va vor spune acelasi lucru

cat priveste certificatele acelea, cel putin la Bucuresti au fost valabile cam de la orice medic / medic psihiatru


multumesc frumos pentru ajutor.
Răspuns la discuția Inscriere barou
alexchiciu a scris:

da, este posibil, va inscrieti la baroul unde doriti sa va desfasurati ulterior activitatea, nu va este necesara nici macar viza de resedinta.

numai ca pentru dosarul de inscriere adeverintele de cazier, medic etc le veti lua de acolo de unde aveti domiciliul stabil


multumesc frumos de raspuns, insa am o nelamurire la actele necesare pentru dosarul de inscriere spune asa "certificat privind starea de sănătate a candidatului, incluzând şi o evaluare psihiatrică, eliberat de instituţia sanitară stabilită de barou şi menţionată în anunţul de organizare a examenului efectuat de barou" - adica trebuie sa fie agreat de baroul unde vreau sa ma inscriu si nu de baroul de la domiciliul, nu?
am intalnit nu mai pareri contrare pe aceasta situatie. este posibil sa imi spuneti sursa dvs.? cunosteti pe cineva care s-a inscris la alt barou decat cel de la domiciliul legal? daca da cum a procedat? si-a schimbat domiciliul pentru a se inscrie la baroul dorit. va multumesc!
Discuție Inscriere barou
Este posibil sa te inscrii la baroul unde ai doar resedinta si nu domiciliul legal? S-a inscris cineva asa?
Răspuns la discuția Admitere INM 2011
Merci frumos. Ce alte carti ai recomanda?
Răspuns la discuția Admitere INM 2011
Am si eu o intrebare pentru cei care au cartile de contracte civile de Fr. Deak, eu le-am vazut in librarie si pe coperta lor nu apare contractul de intretinere si nici cel de renta viagera. Sunt in carte explicate? Va multumesc!