avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Activitate alina2006alina91

Activitate alina2006alina91

Eu si cumnatul meu avem deja un avocat dar imi cer scuze nu vreau sa jignesc pe nimeni ,nu este bun de nimic sau poate nu are interes (adevarul e ca nici nu ne-am permis unul foarte bun )sau poate a fost cumparat de ei .nu scoate 2 cuvinte la o infatisare si totusi cand le scoate numai se balbaie iar avocatii lor(care au fost procurori inainte )rad de el .Vreau sa va spun ca nici la expertiza masini nu sa prezentat ,inculpatii avand 2 experti consulti iar noi nici macar avocatul .De parca nu ar fi fost de ajuns am fost luati la intrebari si amenintati cu palangeri penale de parca noi am fi fost inculpatii .Noi avem o copie a intregului dosar dar nu stiu cum m-ar putea ajuta . Am uitat sa va spun ca sunt acuzati si de tentativa de omor,de oarece dupa ce au terminat cu sotul meu l-au urmarit pe cumnatul meu cu o alta masina pe o strada laturalnica unde l-au lovit din nou cu batele iar apoi l-au aruncat inconstient intr-o gradina .PAREREA DUMNEAVOASTRA CE CREDETI CA AS MAI PUTEA FACE CA SA SE FACA DREPATATE SI SA FIE PEDEPSITI TOTI 3?
VA MULTUMESC
Avand in vedereca soferul (al 3 inculpat) nu era baut ,mai avea o codita dupa el tot pt agresiune si cu putin ajutor cum am mai spus a luat totul asupra lui .Ceilalti2 sunt si ei anchetati dar in stare de libertate ,incadrarea este omor deosebit de grav calificat pt toti 3 .
Intradevar nici pomeneala de accidet rutier mai ales ca victimele se aflau pe cealalta parte a sensului de mers al masini ,ei (inculpati)intrand pe contrasens ca sa-i loveasca dar ei sustin varianta cu accidentul si datorita faptului ca cum am mai spus unul din prietenii sotului meu dupa impact au dat cu bolovani iar unul dintre bolovani a ajuns in parbriz in partea dreapta a soferului .Dar adevarul este ca au dat abea dupa impact si nu inainte cum sustin ei .Autopsia nu ne ajuta deloc intrucat cauzele decesului ar fi :a) stop cardio resipartor ,b) hemoragie meningo cerebrala,c)politraumatism si traumatism cerebral prin proiectare si tarare de catre un vehicol .In momentul de fata noi am cerut o expertiza a masini avand un singur obiectiv acela de a afla dac au franat inaintea impactului iar rezultatul o sa-l aflam abia in septembrie .DIN NOU INTREBAREA MEA AR FI :INTENTIA NU ESTE CLARA SI DATORITA ALTERCATIEI DIN FATA BARULUI NU ESTE CLAR O RAZBUNARE DIN PARTEA LOR CREDETI CA O SA AVEM CASTIG DE CAUZA?
VA MULTUMESC
Pe scurt..victimele,sotul meu ,fratele lui impreuna cu alti 2 prieteni dupa serviciu la o bere in localitate (intr-un bar)inculpati(2dintre acestia )la o alta masa in acelas bar .La iesire cumnatul meu este acostat de catre inculpati avand o rafuiala mai veche sotul meu intervine incercand sa-i inpace ,nu reuseste se iau la bataie .cei 2 inculpati fug refuginduse la cativa zeci d metri de bar ,cerand ajutorul celui de al 3 inculpat fretele sau.Acesta vine ii ia pe cei 2 dupa care incepe sai urmareasca cu BMW sport .victimele ii evita de cateva ori dar in cele din urma acestea cedeaza ,lovindui pe sotul meu ,(tarandul 15 metri) si pe fratele sau .Dupa care cei 3 inculpati se dau jos cu bate de besbol si il lovesc pe sotul meu care era sub masina.Fratele lui nefind atat de tare lovit fuge la fel si cei 2 prieteni dar nu inainte de a da si ei cu cativa bolovani in masina .Sotul meu decedeaza in scut timp la spital fratele lui dupa cateva ore de coma isi revine .Politia din localitate ii ajuta pe inculpati in 2 ore le da voie sa ridice si masina si il declara accident rutier .In momentul de fata sa redeschis o ancheta si suntem in proces cu ei din luna martie soferul masini este inchis si incadrarea este omor deosebit de grav si tentativa de omor .INTREBAREA CREDETI CA O SA FIE SI CEILALTI 2 INCHISI SI OR SA PRIMEASCA O PEDEAPSA CAT MARE AVAND IN VEDERE CA SUNT OAMENI INFLUENTI SI CU BANI ?
ASTEPT RASUNSUL DUMNEAVOASTRA VA MULTUMESC
Itrebare .. puteti da si raspunsuri in cazuri mai grave,spre exemplu cazuri penale, o crima?
V-as ruga daca se poate parerea,sfatul unei persoane in domeniu .Va multumesc.