avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Activitate Bastet

Activitate Bastet

Buna tuturor ! Numele meu e Anna , am aproape 18 ani si de 2 saptamani viata mea e destul de ciudata.( sau a parintilor mei ). Mama a aflat ca tatal meu o inseala ;de 2 ani cu o tipa care e divortata .Acea doamna e destul de hotarata sa-i desparta pe parintii mei.
Eu locuiesc cu ai mei scumpi si dragi parinti intr-o garsoniera , cumparata in rate , rata facuta pe 20 de ani , mai avem de platit vreo 30.000 lei.Rata o plateste tata. Mama nu lucreaza nicaieri , ea mai pleca vara in strainatate sa faca bani. Problema e ca acum vrea sa plece iar ca sa faca cativa bani sa poata plati rata. Tatal meu nu vrea sa o lase pe mama sa mearga ; el doreste sa mearga in locul mamei , tipa cu care o inseala pe mama. Problema e ca el nu stie de faptul ca eu am aflat care e situatia in fam,. noastra.
Eu as dori sa mearga mama in strainate sa putem achita rata si apoi sa vindem garsoniera , sa cumparam un apartament sau ceva locuinta si sa o treaca pe numele meu. Mi-e frica sa nu se destrame familia , si sa se imparta bunurile aiurea iar eu sa nu am un acoperis asupra capului. Plus ca am si ceva probleme de sanatate , un handicap. Ce sa fac sa ajung sa am locuinta pe numele meu ? asta daca o sa se ajunga la un divort , ceea ce e inevitabil. Probabil o sa radeti de ce am scris aici dar sunt chiar disperata .. pana acum cateva saptamani aveam planuri destul de serioase in legatura cu viata mea , cariera mea si tot ce are legatura cu persoana mea. E visul meu sa ma realizez pe toate planurile. Doar ca a intervenit asta .. oameni care se indragostesc la 50 de ani .. N-am nimic impotriva .. dar totusi .. nu vreau ca ei sa-mi distruga viata , planurile si tot . Multi tineri care sunt de varsta mea si ajung in aceasta situatie , se sinucid ..sau renunta la vise , si la tot .. oricum cedeaza psihic .. sau sunt si mai puternici. Eu vreau sa fac parte din cei puternici.
Mama e distrusa , nu stie ce sa mai faca; ea vrea sa-mi fie bine , sa nu duc lipsa de nimic , iar tata e destul de indiferent , adica nu-i prea pasa de mine. Bani imi da , nu asta e problema.. dar mi-a zis mama .. ca a zis : " eh face acus 18 ani .. gata .. nu mai tre sa-i platesc pensie alimentara , nimic , dar o sa-i dau bani " ... Heh .. tipa cu care e .. presupun ca il cam controleaza .. deja am observat din ce imi zice mama . ca are cam multe planuri cu ea. Va rog ,, dati-mi niste sfaturi .. ce sa fac sa fie bine.. :)
Imi cer mii de scuze ca am aberat aici .. dar chiar am nevoie de ajutor!
Va multumesc! Sper sa primesc si raspunsuri.