avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Activitate Daniela26

Activitate Daniela26

Buna ziua! Va rog, sa imi raspundeti si mie la urmatoarele intrebari:
1. La ce varsta ma pot pensiona de drept (conf. noii legi)
2. La ce varsta ma pot pensiona anticipat si/sau anticipat partial (conf. noii legi).
Sex Feminin
Data nasterii 16.08.1959
Data angajarii mai 1981. Am 3 copii.
Lucrez pana in prezent, fara intrerupere, in acelas loc.:D
Va multumesc anticipat!
Pe data de 4 iulie, anul acesta, am fost la un interviu pt postul de secretara. O verisoara de a mea il cunostea pe patronul firmei si am crezut ca merg la sigur, ca sunt oameni seriosi. Abia terminasem masteratul, insa pe toata perioada studiilor am lucrat in promotii, deoarece se platea bine si ajungeam la cursuri(la zi). Deci nu aveam experienta. La interviu mi s-a facut propunerea sa lucrez o luna, o luna jumatate cu 500 ron/luna, pana invat ce trebuie. Pe data de 12 iulie am inceptul sa lucrez la ei. A trecut o luna si nu imi facusera nici un contract, de nici un fel, sa stiu ca nu imi iau tzeapa la sfarsit si ca ma vor plati. Dupa aceasta luna, am aflat ca defapt vor sa ma tina pana pe 14 sept in proba, 500ron/luna la 5 ore si fata cu care lucram sa isi poata lua concediu ca nu isi luase de una an. Desi la interviu mi s-a spus ca voi lucra la 8 ore pe salariu de 900 ron.....si multe altele, la fata locului toate s-au schimbat. Cand le-am cerut sa imi faca contract si sa ma plateasca cu cei 500 ron pt luna lucrata, mi-au spus ca nu am decat sa plec. Azi merg sa vad daca imi dau ceva bani. Daca nu, ce sperante am sa recuperez ceva din timpul pierdut sau sa le fac reclamatie sa nu mai pateasca si altii ca mine?De ce se mai spune ca, candidatii mint la interviu, cand vad ca angajatorii mint si o duc foarte bine pe spatele celor fara experinta...?