avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Activitate lupoiuandreea

Activitate lupoiuandreea

Achiziția a fost deja făcută de o săptămâna, lucrarea e finalizată, marfa care vor s-o returneze le-a rămas în urma finalizării lucrării și vor să o returneze.

flori13 a scris:

Se face o adresa la SEAP sa puna achizitia in faza de deliberare achizitia, dumneavoastra dati refuz si reluati procedura corect.


Buna seara! Daca o primărie a făcut o achiziție publică prin sistemul SEAP, iar ulterior dorește să returneze o anumită cantitate pe motiv că nu au calculat corect când au făcut solicitarea, este legal sa se accepte returul având în vedere că nu va mai corespunde valoarea pachetului achiziționat? Daca da, care este procedura legală pentru a realiza acest retur? Mulțumesc frumos!
va rog ajutati-ma!am fost angajata timp de 3 ani la o firma de distributie. in octombrie am ramas insarcinata, iar pe 9 februarie din motive medicale am intrat in concediu medical care a fost prelungit timp de 80 de zile, iar apoi de la 1 mai am intrat in concediu de maternitate. de fiecare data am dus certificatele medicale la angajator, dar de fiecare data a refuzat sa imi plateasca drepturile salariale pentru luna ianuarie si pentru toate concediile medicale pana in prezent, spunand ca o sa le conteste pentru ca el nu le considera valabile.am facut reclamatie la ITM si la Casa de Asigurari de Sanatate , dar din ambele parti mi-au trimis raspuns ca angajatorul a refuzat sa prezinte actele si a fost amendat pentru acest lucru. in final m-am hotarat sa actionez in instanta.am avut 2 termene, la primul nu s-a prezentat, s-a amanat pentru a-i da timp sa prezinte dovada platii sau motivul neplatii.la al 2-lea termen a trimis un fax la tribunal cu o cerere de suspendare pe motiv ca nu poate da informatii intrucat contabila este in concediu pana pe 10 august. nu am fost de acord cu cererea si a fost respinsa, iar dosarul s-a solutionat in favoarea mea. precizez ca pe langa drepturile salariale am cerut si daune interese care au fost de asemenea aprobate ca si coeficient al inflatiei. a facut recurs iar acum astept citatia de la curtea de apel ploiesti.intrebarea mea este cum se desfasoara acest recurs si ce sanse are sa castige? la cele 2 termene m-am prezentat fara avocat pentru ca nu am avut posibilitatea sa platesc un avocat tinand cont ca din decembrie nu am mai luat nici un ban, iar acum am si copil de o luna. ca sa castig credeti ca e nevoie sa angajez avocat sau nu conteaza asta?