avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Activitate PaulDavid

Activitate PaulDavid

Iar e dezinformare in masa pe forumul asta :))) ceva ce nu ai vazut.
Domnilor, asigurarea CASCO nu are nimic de a face cu asigurarea RCA, legea romana cere ca masina sa fie asigurata RCA de CASCO ii intereseaza prea putin.
Asigurare CASCO poate sa faca orice firma de asigurari chiar daca masina nu este inmatriculata in Romania insa ce nu pot face este o asigurare RCA.
Tu ca sa circuli cu masina in Romania conform legii iti trebuie RCA nu casco, RCA nu o sa-ti faca nimeni ca nu au temei legal, poate asa o chestie luata prin jurul legii dar o sa iti ia gen vreo 100 de euro pe luna (am facut eu cu o masina inmatriculata in Italia).
Cat despre problema ta lucrurile sunt mai simple, circuli cu masina inmatriculata in USA si iti inchei o polita RCA tot in USA care sa fie valabila si "overseas" cum numesc ei...
Eu iti recomand sa incerci:

[ link extern ] /

banuiesc ca stii engleza... :)

Au birouri si in Europa dar nu in Romania :) asa ca daca inchei polita in felul asta nu vei avea probleme :D
Mi-am angajat avocat ca mi-am permis :) si ii vorbesc din experienta personala, nu din ghicite, si asta cu auto-sesizarea de unde ati scos-o?
s-a incalcat vreo lege in spiritul constitutiei romaniei? exista vreo plangere inregistrata de Miss Jane Doe in Romania?
La mine nu s-a mai autosezisat nimeni frate, o sa vina si o sa-l ia pe saracu baiat, incetati sa l speriati, cazul nu poate fi delegat Romaniei ca raspundere.
Cetatean American,
Server American,
sau mai nou legile noastre protejeaza si cetatenii americani? atata timp ca fapta nu s a savarsit pe teritoriu romaniei (iar uploadul pozei chiar daca a fost facut din Romania este irelevant.
Si ca sa fie penal procesu, domnisoara trebuie sa demonstreze "malice" in cazu ei, iar cum el nici nu o cunoaste macar si tot ce a facut a facut in spiritul primului amendament al statelor unite, din moment ce ea devenise persoana publica cu prima postare pe site-ul acela, atunci din nou nu se aplica...
asa ca nu exista penal nici in SUA si cu atat mai putin in Romania.
Daca ar fi putut, ar fi intentat penal direct fata ca sa si ia si "punitive damages", adica sa scoata bani din toate partile...
any other questions fellows?

Nu le mai da atentie si nu te stresa inutil :)

*** P.S. - pentru avocat lasoschi :)) ... pentru ultima oara E CIVIL PROCESU, asa ca nu ma lua tu pe mine cu ca nu are relevanta, e singur mod in care poate Jane Doe castiga, demonstrand ca i s au adus prejudicii monetare...
Asa ca te rog citeste, sau probabil nu intelegi engleza :) nu are nimic, este mereu timp pentru a invata lucruri noi. Doar ca ar fi frumos din partea dvs. sa nu l mai speriati inutil ca oricum nu va vrea ca avocat, ca nu vrea sa plateasca lipsa dvs. de experienta... :)
Salut,
Am citit mai tot ce au raspuns domnii de pe aici si tin sa ti spun ca nu au nicio treaba sau nici cea mai vaga idee cum functioneaza sistemul legal din SUA, dar nu este vina lor, educatia este si asa de foarte proasta calitate in Romania.
Am avut si eu de a face cu ceva identic doar ca avut bani ca sa mi pun avocat in state care a anulat toata participarea mea la proces in "pre-trial motions" pe simplul fapt ca "I had no malicious intent".
Din moment ce intentat proces civil catre "distribuitorii" materialelor cu ea, acesta trebuie sa faca dovada ca i s-a adus un prejudiciu DOAR DE ORDIN MONETAR, aici nu se vorbeste de moral, sentimental si other junk :))
Asa ca unless she was planning to sell those photos herself for profit, esti in siguranta.
Tu nu ai incasat niciun fel de venit din vanzarea/comercializarea pozei cu ea nu?

daca ai mai multe intrebari scrie-mi la paul.david@vodafone.it

cat despre faptul ca avea 15 ani bla bla bla
este irelevant pentru tine, ca postator al pozei si ca si avocatul meu, avocatul tau va spune ca nu se poate determina varsta in baza unei poze si ca prin urmare este irelevant....
oricum inainte sa postezi astfel de materiale copiate ai putea sa vezi si tu daca au fost semnate/inregistrate in baza 2257 ca stii... ca exista si pornografie legala :p
bine doar ca ea ca are 15 ani nu se aplica, dar faptul ca are 15 ani nu te intereseaza nici pe tine ca nu scrie astea in poze, asa ca stai linistit ca nu ti se va intampla nimic :D si chiar daca nu ai bani de avocat, trimite tu o scrisoare tribunalului si explicati punctul de vedere, sunt sigur ca vei fi inteles and u'll be let out of the hook...

cheers m8 :)

offf... si ca un alt later edit FRATILOR TERMINATI O DATA CU ABERATILE si cu legea romana, este un proces civil, intr-un stat federal, unde au jurisdictie doar curtile federale, Romania nu are absolut nicio treaba in acest litigiu, speriati omu degeaba cu "inteligenta" voastra.
Hai ce ar fi sa fac si eu o infractiune in Brunei na :)) si sa ma pedepseasca si Brunei si legea romana si restu lumii, reveniti-va, nu sunteti normal la cap?
A si specificat, poza contine un cetatean american, unde sunt gazduite serverele este foarte putin relevant pentru caz.
Fetei i-au fost incalcate drepturile fundamentale iar procesul se judeca in spiritul constitutiei Statelor Unite, legile din Germania sau din Romania sau Olanda sunt total irelevante.
Daca este condamnat in vreun fel, Germania, Romania sau Olanda nu vor putea spune... "ah nu, ca la noi este legal", SUA va face o cerere de extradare si va vedea ce sa faca mai departe in SUA.
Cat despre executare silita, iar visati frumos, pe stomacul gol probabil, in SUA poate invoca in orice moment falimentul personal, o lege foarte utila, if u ask me.

take care in continuare
Răspuns la discuția vanatorii de fraieri in trafic
pai in cazul asta as spune ca... te-a cam fraierit, la ce ti-ai mai facut asigurare RCA? ca sa scoti bani din buzunar cand faci vreo dauna?=)
Si eu am intrat intr-un taxi in spate si incepuse si el cu d'astea, cum o rezolvam bla bla bla... si i am zis clar, o rezolvam doar la accidente usoare, politie, la asigurator.
Mai ales ca nu-i facusem absolut nimic si incepuse cu d-alea ca i-am indoit ceva pe dinauntru (el avea Logan si eu BMW X3) si i-am zis sa mergem unde trebuie ca eu am timp de pierdut oricum si nu platesc degeaba asigurarea... si s-a lasat pana la urma.
asa ca sfatu meu este sa nu va lasati indiferent de situatie.
La fel fac si cu politia care ma opreste mereu cu d-alea ca imi ia permisu, ca nu stiu ce, dupa spagi si le zic sa-l ia, ca nu ma intereseaza, si mereu se introc dupa 10 minute inapoi si mi-l dau. (specific ca am permis emis de alt stat european).
Buna ziua, am si eu o intrebare scurta... se poate schimba locul nasterii in cazul in care acesta este inscris gresit pe certificatul de nastere?
Deoarece eu m-am nascut in sectorul 1, la spitalul Polizu in 1987 dar pe toate actele mele scrie ca m-am nascut in sectorul 5, cum s-a putut strecura o astfel de greseala?

Multumesc