avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbarea locului nasterii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbarea locului nasterii

Buna ziua, am si eu o intrebare scurta... se poate schimba locul nasterii in cazul in care acesta este inscris gresit pe certificatul de nastere?
Deoarece eu m-am nascut in sectorul 1, la spitalul Polizu in 1987 dar pe toate actele mele scrie ca m-am nascut in sectorul 5, cum s-a putut strecura o astfel de greseala?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: floare de gheata , utilizator 16:55, 5 August 2010
V-a trebui sa faceti rost de copii dupa documentele de la spital privitoare la nasterea dumneavoastra! Cu ele mergeti la primarie - registratura , depuneti cerere si copii documente anexate! Cereti o audiente la primar pentru lamurire situatie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am o fetita și in mod eronat a fost scris numele ... Cerasela Axentoi Cerasela Axentoi Bună ziua, am o fetita și in mod eronat a fost scris numele ei Alessia în certificatul de naștere cu un singur \'s\', am fost la evidenta populației și ... (vezi toată discuția)
Rectificare certificat nastere biamat biamat Buna ziua, ma intereseaza urmatorul subiect:mama mea sa nascut pe 03.02.1955,s-a eliberat certificat de nastere cu data 03.02;a pierdut certificatul,iar la ... (vezi toată discuția)
cnp gresit Martud Martud Am citit informatii despre cum anume trebuie sa procedam pentru a dobandi CNP-ul original dar nu am inteles unde anume trebuie sa merg , la primaria de sector ... (vezi toată discuția)