avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Activitate costeaa

Activitate costeaa

Răspuns la discuția Pensie de urmas
Da, asta am inteles, multumesc, dar ma mai gandeam ca facultatea Spiru Haret nu este de stat, oare este vreo problema asta? sa nu dea pensia?
Răspuns la discuția Pensie de urmas
Multumesc mult pentru raspunsuri, am fost lamurit :) decat sa raman cu 3 milioane + pensia mai bine muncesc ca toata lumea fara pensie.
Răspuns la discuția Pensie de urmas
Multumesc mult pentru raspuns, dar salariul minim pe economie este mai mare decat un sfert din salariul mediu, stiam ca este 720, sper sa nu ma insel. Nu inteleg cum as putea sa ma angajez.
Răspuns la discuția Pensie de urmas
Imi puteti va rog sa precizati legea, unde scrie asta?
Pentru ca am vazut in celelalte subiecte ca scrie asa:
"Copiii au dreptul la pensie de urmas:
- pana la varsta de 16 ani;
- daca isi continua studiile intr-o forma de invatamant organizata potrivit legii, pana la terminarea acestora, fara a depasi varsta de 26 de ani "

Discuție Pensie de urmas
Buna ziua,
Va rog daca puteti sa ma lamuriti cu pensia de urmas, tatal meu a decedat in 2003 si pana acum am primit pensie de urmas, dar acum am terminat liceul si vreau sa ma inscriu in sesiunea a 2a, la spiru haret, drept, la id/fr. Mai primesc pensia tinand cont ca sunt la id? Si mai am am o intrebare va rog daca aveti timp sa imi raspundeti. Dupa cat am citit in acest forum as putea sa si muncesc dar numai daca salariu este un sfert din salariu mediu pe economie, imi spuneti va rog exact care este acel salariu? Sau salariu mediu pe economie din lina precedenta?
Multumesc si sper sa nu fi deranjat.
Astept un raspuns.