avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Activitate bkarina

Activitate bkarina

Buna ziua,
as dori sa cumpar o casa pentru care am dat un avans de 10 % la semnarea antecontractului in luna decembrie.
Casa fiind in alb am specificat in antecontract ca pana la data de 31 martie proprietarul de finiseaza casa cu materialele cumparate de noi, iar in data respectiva cel tarziu semnam contractul de vanzare-cumparare.Eu am mai investit in casa circa inca suma avansului.Dupa aceasta data am descoperit ca proprietarul mi-a vandut casa fara acces.Drumul fiind in coproprietate privata cu un fost asociat,care el insusi a vandut terenuri in zona,fara acces.Fiind o neintelegere intre ei celalalt proprietar al drumului nu doneaza drumul sa devina drum public,blocand astfel zeci de prorietari de terenuri si case in zona sa aibe utilitati.Nu se primeste ALF-ul.Acesti proprietari cu ajutorul unui avocat au deschis un dosar impotriva dansului,cu titlul de obligatia de a face si care dosar are prima sedinta in data de 8 octombrie.
Va rog frumos sa-mi spuneti daca problema asta se va rezolva vreodata dupa parerea dvs si daca da cam in cat timp.Multumesc pt raspuns
Răspuns la discuția declaratie
Persoana respectiva are o fractura de nas si cateva plagi de taietura de la geamul spart, dar nimic important.Vindecarea plagilor poate necesita peste 10 zile se poate considera infractiune? Se mai poate scimba ceva?
Multumesc pentru raspunsul rapid.
Discuție declaratie
Buna ziua,
am avut un accident rutier (tamponare) in care pasagera din spate a suferit leziuni usoare (era internata o zi la spital), dupa care a dat o declaratie la notar ca nu vrea sa ma dea in judecata si nu are nici o pretentie fata de mine. As dori sa aflu ce sunt obligat sa ii platesc in conditiile acestea.Si daca mai poate sa intoarca intr-un fel declaratia sau sa si-o scimbe, daca sa zicem ii ramana o cicatrice pe nas?
Buna ziua,
daca sunt angajata de 5 luni inainte sa nasc dar anterior acestei perioade am fost studenta la zi dupa care am dat licenta (cu succes) si am beneficiat 3 luni de somaj pentru studii superioare, as vrea sa stiu daca pot beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului.Multumesc pentru raspuns.