avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... declaratie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

declaratie

Buna ziua,
am avut un accident rutier (tamponare) in care pasagera din spate a suferit leziuni usoare (era internata o zi la spital), dupa care a dat o declaratie la notar ca nu vrea sa ma dea in judecata si nu are nici o pretentie fata de mine. As dori sa aflu ce sunt obligat sa ii platesc in conditiile acestea.Si daca mai poate sa intoarca intr-un fel declaratia sau sa si-o scimbe, daca sa zicem ii ramana o cicatrice pe nas?
Cel mai recent răspuns: bkarina , utilizator 12:48, 1 Decembrie 2010
Buna ziua !
Daca este vorba numai de vatamare corporala din culpa in conditiile prevazute de art. 184, alin.(3) c.p., atunci in conformitate cu prevederile aceluiasi art., alin.(5), teza a II a," impăcarea părţilor înlătură răspunderea penală". In aceasta situatie declaratia respectiva o inmanati procurorului care supravegheaza cauza.
Cu stima !
Persoana respectiva are o fractura de nas si cateva plagi de taietura de la geamul spart, dar nimic important.Vindecarea plagilor poate necesita peste 10 zile se poate considera infractiune? Se mai poate scimba ceva?
Multumesc pentru raspunsul rapid.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto - plangere parte vatamata, consecinte assaker assaker in urma cu 2 zile am facut un accident.Eram cu 2 prieteni in masina,am pierdut controlul masinii fiind carosabilul ud.si am intrat intr.un parapet de ... (vezi toată discuția)
Prea putine zile pe certificatul medico-legal? plangere penala? mirceagavrilescu2232 mirceagavrilescu2232 Buna seara. Am o rugaminte , Recent am fost partea vatamata intr-o altercatie ( am iesit cu \"prietenii\" si niste necunoscutii ) iar in nici 30 de cativa ... (vezi toată discuția)
Modificarea in monitor of al art 182 privind intelegerea intre parti GEOSTOIAN GEOSTOIAN va rog sa ma lamuriti daca schimbarea ce va intra in vigoare pe 26 noi asupra art 184 vatamare corporala din culpa,are efect si asupra art 182 vatamare ... (vezi toată discuția)