Nu imi pot revenii, nu am putut dormi, noroc ca am coronarele tinere altfel cred ca as fi patit ceva. Imi cer scuze pt toate acestea, dar nu stiu cu cine sa vorbesc. Am apelat la acest forum pt ca nu ne putem permite un avocat. Vom merge maine acolo
Am sunat si astazi pe nr acela de tel, este intradevar al PARCHETULUI GENERAL, mi-a raspuns o d-na spunand ca probabil a fost sunat de d-l procuror Daniel Danoiu, nu a vrut sa-mi dea detalii, mi-a spus ca trebuie sa se prezinte cand i s-a spus. Noi nu avem nici un fel de probleme cu legea, cel putin asa stiu eu, doar o intarziere de plata la facturi in situatia de acum , aceasta intarziere nu depaseste 30 zile. Nu ne putem permite un avocat. Ce e de facut? Ce ma sfatuiti? Sotul meu va merge acolo, i s-a spus sa fie miercuri la ora 10, camera 400..
Buna seara. Dupa cum spuneam sotul meu a primit un tel de la Diicot pt a da o declaratie cu privire la o cerere de creditare depusa in Aprilie 2009 la Milenium Banck. Cererea a fost respinsa, pt ca m-ai avea un credit. Sunt ingrijorata. Nu avem nici un litigiu, avem 2 credite pe care le platim..... Poti fi citat prin telefon? De ce aceasta solicitare ? Ce semnificatie poate avea? De ce i s-a spus sa isi anunte avocatul? Am sunat pe numarul de tel de pe care a fost apelat , nu raspunde nimeni ton de fax. Cum altfel pot afla detalii? Ce ma sfatuiti?
Sunt in concediu crestere copil din Aprilie 2010, in septembrie fetita mea face 9 luni, mentionez ca sunt asistent medical principal si am fost rechemata la serviciu din 15 septembrie. Cum trebuie sa procedez? Vreau sa ma reintorc, dar mai pot relua concediul daca v-a trebui? Trebuie sa anunt Agentia de prestatii sociale? Va rog ajutati-ma, sunt intro mare dilema. Sotul meu nu poate intra el in concediu, abia si-a schimbat locul de munca. Multumesc anticipat.