Sunt in concediu crestere copil din Aprilie 2010, in septembrie fetita mea face 9 luni, mentionez ca sunt asistent medical principal si am fost rechemata la serviciu din 15 septembrie. Cum trebuie sa procedez? Vreau sa ma reintorc, dar mai pot relua concediul daca v-a trebui? Trebuie sa anunt Agentia de prestatii sociale? Va rog ajutati-ma, sunt intro mare dilema. Sotul meu nu poate intra el in concediu, abia si-a schimbat locul de munca. Multumesc anticipat.
Da, va puteti reintoarce oricand in concediu crestere copil pana cand copilul implineste varsta de 2 ani.
Trebuie sa faceti o cerere in care solicitati intreruperea ccc si reinceperea activitatii incepand cu data de 15.09.
Angajatorul trebuie sa va dea o adeverinta din care sa rezullte ca incepand cu data de 15.09 ati revenit la servici, cu acea adeverinta va prezentati la Agentia de prestatii sociale in vederea suspendarii indemnizatiei si obtinerii stimulentului.
Puteti face cerere pentru incetarea CCC si reluarea activitatii, puteti reintra in CCC pana la implinirea varstei copilului de 2 ani. Trebuie sa comunicati autoritatii unde ati depus dosarul ca reluati activitatea profesionala.