avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie crestere copil

Buna ziua,

Am nascut in iulie 2010 si din octombrie 2010 sunt in concediu de creste copil. Doresc sa intrerup concediul pentru o perioada de 2 luni (exista acordul angajatorului de reluare a activitatii). Intrebarea mea este daca la reintoarcerea in concediul de crestere a copilului :
-pot efectua concediul pana copilul implineste 2 ani (iulie 2012) - se aplica prevederile vechii legi?
-valoarea indemnizatiei ramane cea calculata in octombrie 2010?

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:32, 31 Iulie 2011
1. Pe timpul cat reluati activitatea veti avea suspendat CCC.
2. Puteti reintra in CCC pana la 2 ani cu aceeasi indemnizatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil. ioan_claudiu84 ioan_claudiu84 Buna ziua. In ziua de 26.01.2014 s-a nascut fiica mea ,iar luna mai 2014 am intrat in concediu crestere copil,incepand cu luna iulie m-am reintors la munca, ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac in cazul in care trebuie sa-mi intrerup concediul de crestere copil? carmen nedelcu carmen nedelcu Sunt in concediu crestere copil din Aprilie 2010, in septembrie fetita mea face 9 luni, mentionez ca sunt asistent medical principal si am fost rechemata la ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la servici inainte de terminarea concediului de crestere copil. alina_29 alina_29 Buna ziua! Sora mea va roaga sa o ajutati cu un caz mai putin fericit! Lucreaza in cadrul unei firme de mai multi ani. A nascut un baiat in 2010 pentru care a ... (vezi toată discuția)