Buna ziua! Sora mea va roaga sa o ajutati cu un caz mai putin fericit! Lucreaza in cadrul unei firme de mai multi ani. A nascut un baiat in 2010 pentru care a stat in concediul de crestere a copilului timp de doi ani, apoi a intrat in maternitate cu cresterea fetitei....adica a trecut din maternitate in alta maternitate. Cu toate ca semnase la primarie ca opteaza pentru un concediu de crestere a copilului pentru 2 ani, seful a chemat-o la scurt timp dupa ce fetita implinise un an. Acum dupa 4 luni de servici , acelasi sef o ameninta ca o va da afara ..imediat ce se implinesc 6 luni...ca nu mai are nevoie de serviciile ei. Are acest drept? Nu este obligat prin lege sa o tina macar pina in august cand implineste fetita 2 ani? Va multumim!
1. Daca a optat pentru concediu crestere copil (CCC) pana la varsta de 2 ani a copilului atunci plata indemnizatiei pemtru CCC inceteaza in ziua urmatoare aceleia in care copilul implineste 2 ani.
2. - Cand a reluat activitatea i s-a suspendat plata indemnizatiei pentru CCC.
- Poate oricand sa solicite supendarea contractului individual de munca (CIM) pentru a reintra in CCC si apoi poate solicita repunerea in plata a indemnizatiei pentru CCC pana ce acesta implineste 2 ani.
3. Deoarece a optat pentru CCC pana la varsta de 2 ani si a reluat activitatea dupa e a implinit copilul 1 an trebuia sa solicite (la Primarie) stimulentul de insertie de 500 lei lunar pana implineste copilul 2 ani).
4. Asadar ii recomand sa solicite acum reintrarea in CCC pana ce acesta implineste 2 ani.
Ccc
Siminaghise
Buna seara am reluat serviciul la un an la fetitei,dar am semnat pt 2 mama mea sa imbolnavit si nu mai poate sa stea cu fetita ,pot sa reieau concediul de ... (vezi toată discuția)