avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC

Buna seara am reluat serviciul la un an la fetitei,dar am semnat pt 2 mama mea sa imbolnavit si nu mai poate sa stea cu fetita ,pot sa reieau concediul de crestere copil ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:05, 4 August 2015
1. Daca ati optat initial pentru CCC pana la varsta de 2 ani a copilului puteti oricand sa reintrati in CCC pana inclusiv in ziua in care acesta implineste 2 ani.

2. Daca dupa ce ati reluat activitatea ati beneficiat de stimulentul de insertie de 500 lei lunar trebuie sa renuntati la plata acestuia pentru a reintra in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcerea la servici inainte de terminarea concediului de crestere copil. alina_29 alina_29 Buna ziua! Sora mea va roaga sa o ajutati cu un caz mai putin fericit! Lucreaza in cadrul unei firme de mai multi ani. A nascut un baiat in 2010 pentru care a ... (vezi toată discuția)
Posibilitati de intrerupere si de reluare a ccc draghicimarianjan draghicimarianjan lucrez in invatamint ca suplinitor cu contract pe 1 an ,daca intru in crestere copil si aleg sa ma intorc la munca dupa 6 luni iar in urmatorul an scolar nu ... (vezi toată discuția)
Intrerupere ccc florian-florian florian-florian se poate intrerupe concediul de crestere copil? (vezi toată discuția)