avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Activitate Daniela 1979

Activitate Daniela 1979

Problema mea este urmatoarea sub mine vecinul are 4000 ron la intretinere fara penalitati,mama lui vecinu a murit in urma cu 4 luni a lasat mostenire la fiul ei adica 50%(noul vecin) 25% din apartament la doi netoti iar inca 25% altei nepoate,vecinul la randul lui a cedat partea lui de 50% nepoatei care detinea deja 25% din apartament cu un contract de uzu fruct.Intrebarea mea pt. dvs.este urmatoarea :Asociatia i da in judecata pt. a recupera datoria,eate posibil sa piarda apartamentul din cauza datoriei si cat timp ar dura un asfel de proces.
Din data de 15 ian.2011 firma la care lucram si-a suspendat activitatea ce este de facut sa pot scoate cartea de munca de la firma respectiva.
Va multumesc frumos pt. raspunsul dvs.
Mentionez ca se fac 2 ani de zile in luna martie de cand suntem trecuti cu 2 ore.
Am lucrat la o firma timp de doi ani acum firma se va suspenda si eu nu mi-am gasit un alt loc de munca,pot sa intru in somaj,mantionez ca din luma septembrie 2010 nu sau mai platit darile catre stat adica CAS-urile.Va multumesc frumos pt. timpul acordat.
Suntem doi asociati si avem un SRL( adica un service auto) si am vrea sa inchidem firma deoarece nu mai avem profit,iar datoriile catre furnizori sunt mari.Pe mine ma intereseaza daca se poate inchide firma si ce se va intampla cu datoriile catre furnizori se mai platesc sau nu mentionez ca nu avem datorii catre stat.