Suntem doi asociati si avem un SRL( adica un service auto) si am vrea sa inchidem firma deoarece nu mai avem profit,iar datoriile catre furnizori sunt mari.Pe mine ma intereseaza daca se poate inchide firma si ce se va intampla cu datoriile catre furnizori se mai platesc sau nu mentionez ca nu avem datorii catre stat.
In urma unei Adunari Generale a Asociatilor se ia o hotarare in acest sens (dizolvare) care se depune la Oficiul Registrului Comertului si se publica in Monitorul Oficial. Daca furnizorii nu au nici o obiectie legat de acest lucru, atunci se dizolva si apoi se radiaza societatea.
asa este. de la publicarea hotararii de dizolvare cei interesati au termen 30 zile sa se opuna, iar de la publicarea celei de lichidare alte 15 zile. dupa publicarea sentintei de radiere, au alte 15 zile (termenul normal). daca nimeni nu face opozitie inauntrul acestor termene, firma va fi radiata.
Radiere firma
bandi2
buna,am avut si eu un magazin mic de naturiste,am suspendat activitatea acum 3 ani,si am regim derogatoriu,deci nu am datorii la stat.bilantul depune contabi;a ... (vezi toată discuția)