avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Activitate pidu79

Activitate pidu79

Răspuns la discuția accident rutier usor cu victime
si in acest caz care pot fi consecintele?am inteles ca sint autorul moral al accidentului.care pot fi masurile luate impotriva mea?
Răspuns la discuția accident rutier usor cu victime
nu era linie continua nici depasirea interzisa.cel cu motor a intrat din spate in autoturism fara a atinge masina mea.din spusele celui de la rutiera am inteles ca nu a respectat distanta dintre el si autoturism.politistul zice ca ar fi vorba de doua accidente separate.eu si BMW si al doilea BMW si motor.autorul moral fiind eu.mentionez ca nimeni nu a suferit rani pt a fi spitalizat.acum ma intreb daca cei de la asigurare vor despagubi proprietarul motorlui in caz ca el se face vinovat de nerespectarea distantei si vitezei fata de cel din fata.
buna ziua.lucrez la o firma de curierat si in data de 5 august in timp ce ma deplasam spre Deva dinspre Lugoj in apropierea loc. Traian Vuia m-am angajat intr-o depasire.nu am avut timp sa revin pe banda mea de circulatie deoarece masina depasita tinea distanta foarte mica de cel din fata sa.din fata a venit un autoturism BMW.am frinat brusc pina am oprit iar autoturismul a intrat intre masina mea si parapet.in spatele acestui autoturism BMW venea foarte aproape o motocicleta care a intrat in BMW.cele doua persoane de pe motor au fost aruncate in afara soselei.au fost luate de salvare dar nu au suferit leziuni grave.doar o zgarietura la o persoana.persoana cu BMW-ul a semnat ca nu are nici o pretentie de la mine doar asigurarea rca sa -i repare masina.cel de pe motor a inceput cu amenintari.acum din ce am inteles si sint de acord eu sint vinovat pt accidentarea autoturismului.pt ca cel cu motor a intrat in BMW am inteles ca el ar fi vinovat ca nu a pastrat distanta regulamentara si viteza.mentionez ca doar eu am fost testat cu alcooltestul si probe de singe.ceilalti nu.nu s-au facut poze la locul accidentului,masuratori.daca ma poate ajuta cineva sa-mi spuna ce sanctiuni mi se pot da.sint de acord cu suspendarea permisului pt provocarea accidentului.multumesc