avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Activitate imola_pap

Activitate imola_pap

amt11 a scris:

Dl. Avocat se contrazice! Invatand un an foarte mult poate ai NOROC si intri. Cum adica? Ori intri ca stii ori ca ai noroc? In cazul asta, ma scuzati ca am exagerat, eu sunt de vina ca nu am avut noroc!

Daca stai sa te gandesti domnul Avocat cum ii zici tu are dreptate. Chiar daca inveti pe rupte TREBUIE sa ai si un dram de noroc. Materia e imensa si e foarte posibil sa uiti ceva pe moment, din cauza stresului, oboseliii etc.
georgedc a scris:

Nu, insa am scris bine forma contributiei. Din pacate, nici mie nu cred ca mi le-au dat.

Am inteles ca se poate contesta si prin fax, la Centrul de evaluare. Dintre cei care au dat examenul in cadrul Centrului de testare de la Bucuresti, aveti idee care este nr de fax sau unde as putea suna pt a-l afla? Multumesc si spor in continuare!

Nici eu nu am scris la penal incadrarea exacta dar mi-a dat punctajul asteptat, deci nu cred ca asta a fost problema.
Asta e nr de fax la care poti depune contestatii :
021/330.12.97

Multumesc frumos pt informatie! Problema mea este ca, desi m-am corectat strict dupa barem atat la Penal(6,1) cat si la Proc penala(7,2), corectorii au ales sa-mi dea 4,63 la Penal si 5,15 la Procedura. Oricat de slab pregatit as fi, nu pot sa cred ca mi-am dat \"din oficiu\" aproape 2 puncte la fiecare dintre aceste materii. Chiar am ales sa-mi iau din puncte cand am corectat dupa barem, gandind ca poate corectorii vor fi mai drastici :) Nu m-am asteptat sa fie chiar atat de drastici :D

De aceea m-am gandit ca poate am pierdut 2 pc la penal din cauza lipsei acelei mentiuni. Multa bafta celor care contesta si felicitari celor admisi!

Nici eu nu cred ca acolo ti-au scazut punctul, nici eu nu am scris felul infractiunii, doar formele de contributie..
Si eu am primit o nota foarte mica la dr civil, 5,10.. Dar am trecut cu 7,59.. La penal si procedura penala a fost chiar ok, eu sunt multumita cu cei 7,30 si 8,50..dar la civil nu stiu cum s-a corectat...in orice caz o sa fie o gramada de contestatii, dar parerea mea e ca au corectat foarte repede lucrarile noastre tinand cont de cat de multi am fost, deci ii posibil sa termine contestatiile in doar cateva zile :-/
Merita sa faceti contestatie!! Anul trecut un fost coleg de la facultate a primit 3 si ceva la DPC si a contestat si a fost admis..deci daca ai nevoie de 50 de sutimi chiar cred ca ai sanse la contestatie.
La noi la cluj o colega a primit 6,95 #-o
Si nu puteti sa primiti o nota mai mica asta-i sigur, scrie undeva in regulament.
Crisanca a scris:

Am si eu o intrebare...
In cazul in care vom fi admisi, care sunt pasii ce trebuie parcursi si in ce ordine si perioada? Stiu ca teroretic aceste lucruri au intrat in materia de examen, dar nu le-am considerat atat de importante incat sa ma fi lamurit asupra lor..
Cred ca un prim pas ar fi inscrierea pe tabloul avocatilor ca stagiar, dar asta inainte sau dupa gasirea unui indrumator? Din cate stiu exista un termen limita pentru inscriere, sub sanctiunea pierderii calitatii de avocat stagiar..
Aveti idee cand incep cursurile INNPA? Nu stiu de unde am ramas cu ideea ca in primavara..

Nu e sigur daca am retinut ordinea corecta, dar pasii de urmat ar fi:
1. emiterea deciziei de primire in profesie (dupa afisarea rezultatelor + contestatii and stuff)
2. depunerea juramantului la prima intrunire a consiliului baroului
3. incheierea unui contract de colaborare/de salarizare cu un avocat indrumator
4. depunerea contractului la barou pentru inscrierea pe tabloul avocatilor

Cam asta ar fi.
romarta123 a scris:

Contractul de asitenta juridica il avem la OEPA?? Succes

Eu am considerat ca intra. Dar cine stie:).
Da, trebuie sa ai nota de trecere, adica nota 5 la fiecare materie in parte.
:hammer: Bafta tururor!
Dar ce ziceti de arbitraj, oare intra la OEPA?
@RoloTomassi asta a fost si logica mea pana acum si credem ca inteleg succesiunile:))) acum nu mai stiu ce sa zic, deja de doua ore incerc sa inteleg cum sta treaba cu calculul rezervei dar cred ca ma dau batuta, ma asteapta obligatiile:))