avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Activitate dumac

Activitate dumac

Discuție avocatnet.ro
am si eu o problema cu o firma din galati cu sediu an braila ma_m angajat la dansii acum 4 luni am stat pe galati vro 2 sapt dupa care 3 luni am fost an deplasare cand am venit acasa la-m rugat pe ingineru meu sami dea un concediu dar nu am specificat de care pt ca aveam probleme cu copilul meu vream doar o sapt dansul mia rasp ca da se poate dupa care a zis ca nu si asa face restructurari si eu eram pe lista de restructutare miam sunat patronu si dansu a zis ca lamureste problema si mi se acorda o sapt de libere deoarece nu poate sa-mi dea concediu de odihna eu am stat o sapt mi-am rezolvat problemadupa care am ingineru si mia spus ca ma da afara eu la-m antrebat pe ce baza ma da afara si dansu mia raspuns incompetenta si refuz de munca cea ce eu nu am refuzat nici un loc de munca si am 2 saptamani de cand stau acasa la-m sunat dinou pe iginer si mia spus ca nu are ce sa-mi dea de munca dar daca vreau minim pe economie eu nu mai anteleg nimic va rog sa ma lamuriti si pe mine . va multumesc