avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... avocatnet.ro
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

avocatnet.ro

am si eu o problema cu o firma din galati cu sediu an braila ma_m angajat la dansii acum 4 luni am stat pe galati vro 2 sapt dupa care 3 luni am fost an deplasare cand am venit acasa la-m rugat pe ingineru meu sami dea un concediu dar nu am specificat de care pt ca aveam probleme cu copilul meu vream doar o sapt dansul mia rasp ca da se poate dupa care a zis ca nu si asa face restructurari si eu eram pe lista de restructutare miam sunat patronu si dansu a zis ca lamureste problema si mi se acorda o sapt de libere deoarece nu poate sa-mi dea concediu de odihna eu am stat o sapt mi-am rezolvat problemadupa care am ingineru si mia spus ca ma da afara eu la-m antrebat pe ce baza ma da afara si dansu mia raspuns incompetenta si refuz de munca cea ce eu nu am refuzat nici un loc de munca si am 2 saptamani de cand stau acasa la-m sunat dinou pe iginer si mia spus ca nu are ce sa-mi dea de munca dar daca vreau minim pe economie eu nu mai anteleg nimic va rog sa ma lamuriti si pe mine . va multumesc
Cel mai recent răspuns: H.R. SUPORT , Consultant resurse umane 20:13, 8 August 2010
In conditiile crizei actuale pe care o parcurge Romania, nu trebuie sa va surprinda faptul ca va confruntati cu asemenea situatie. Problema este ca angajatorul nu va lamureste clar daca mai are nevoie de serviciile dvs sau nu. Doreste sau nu sa va disponibilizeze, aceasta-i intrebarea ca va trebui sa i-o puneti!
Buna seara ,

Faptul ca stati acasa si purtati doar discutii telefonice cu seful ierarhic nu are cum sa va rezolve situatia ; ba mai mult exista posibilitatea sa va concedieze pentru numarul de absente pe care-l cumulati in acest fel .
Mergeti la unitate si solicitati o decizie in scris in ceea ce va priveste . Poate fi vorba despre un preaviz - in cazul in care se doreste disponibilizarea sau un act aditional de schimbare functie ( din cate inteleg "inginerul" a amintit ca puteti lucra pe un salar mai mic, de 600 ron).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de somaj veronica38 veronica38 buna ziua am o nelamurire an legatura cu dreptu la somaj .am lucrat an anul 2009 la o firma o perioada de 3 luni la care miam rupt picioru miam dat demisia ... (vezi toată discuția)
Sechestare olga1 olga1 buna seara daca se poate sa imi raspundeti si mie la o intrebare ma numesc olga am 25 de ani pe data de 17 mam intalnit cu un baiat de pe net care lam mai ... (vezi toată discuția)
Ajutor balintfi balintfi buna ziua. avem si noi o problema ,daca puteti va rog sa ma ajutati. sotul meu a fost operat cu inima acum 2 ani atunci noi am stat anca an ungaria si acolo ... (vezi toată discuția)