avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Activitate osan_florentina

Activitate osan_florentina

Răspuns la discuția accident in rupea
nu mai stim ce sa credem dar ne uitam cu prietenul meu peste niste statistici cu privire la despegabirea prin fondul de protectie si procentul e fff mic, adica rata de despagubire este minima.azi urmeaza sa vina de la firma de asigurari sa vada autoturismul si vor deschide dosarul apoi il vor trimite la Cluj daca bine am inteles deoarece acolo este centrul, dar oricum pana nu se solutioneaza cazul in instanta ce facem stam asa cu ea??/
noi foloseam masina pentru locul de munca, pagubele sunt mai mari decat daunele masinii, ne inchidem afacerea pana va fii gata masina????
ce se intampla daca procurorul de caz decide neanceperea urmaririi penale?
in ce conditii ne putem adresa FPVS??
si daca instanta il considera nevinovat pe sofer, ce sa fac sa il caul pe carutas????
suntem victime colaterale, adica, la 21.30 un microbuz a acrosat o caruta iar dupa ce a trecut acesta, o roata de la caruta a venit in noi.ne-a avariat bine, bine masina, am scapat cu viata, nu am mai plecat in concediul propus, iar in urma procesului verbal incheiat de politie a rezultat ca soferul microbuzului este acuzt de omor din culpa si vatamare corporala. a murit femeia din caruta iar barbatul e in spital.
am primit copie de pe asig soferului microbuzului dar nu putem fii despagubiti, nu ne face masina nimeni pana nu se finalizeaza dosarul, adica procesul care poate dura ani buni, ca doar suntem in Romania.
ce e de facut, suntem disperati in dfecembrie am incheiat leasingul si nu aveam vici casco.ne-ar prinde bine niste sfaturi.va multumim