avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Activitate tanya.br

Activitate tanya.br

buna seara...scriu aici pentru un prieten care vrea sa depuna o plangere impotiva unui politai din mediul rural care l-a amenintat cu bataia si cu dosar penal dupa ce acest baiat i-a dat un pumn baiatului politaiului la discoteca...baiatul politaiului a venit in discoteca cu un pistol si a amenintat mai multe persoane..unde ar putea sa faca plangerea???ce risca baiatul care a dat in baiatul organului,baiatul care a venit cu pistolul in discoteca si organul respectiv??? mentinez ca baiatul cu arma nu are permis de port arma..arma nu era a lui..ci a unui prieten din galati care face partea din lumea interlopa... baiatul nu are certificat medico-legal,, mie mi s-a parut absurda reactia politaiului,deoarece a ridicat mana la baiatul respectiv,l-a amenintat ca il calca cu masina ca il "inspreiaza" si in plus mai era si cam baut..mirosea f tare a alcool...eu am fost martora
Răspuns la discuția magistrati slabi pregatiti
oo sa ma ierte...nici nu am fost atenta...doamna nu a inteles ce am criticat eu...oricum asta e viata ,trebuie sa acceptam si criticile...
domnule vad ca aveti timp sa ma criticati..va multumesc foarte mult
nici eu..mai ales ca doresc o cariera in acest domeniu si numai eu stiu prin ce mom trec..invatat,stres f mult etc
aveti dreptate ca magistratii sunt niste oameni f bn pregatiti si f capabili..nu-i putem include in categoria studentilor slab pregatiti..dar sunt studenti la noi in romania care urmeaza o facultate doar asa sa aibe o hartie si s s laude cu ea(prosti cu diploma)
nu vreau s ma contazic akm cu dumneavoastra..eu mam referit la cu totul altceva..ma scuza ti daca v-am facut sa enervatiX-(
sunt constienta ca aceste facultati fantoma nu pot produce magistrati..exemplu:spiru haret....
eu ma refeream in general la sistemul din tara noastra...
buna..eu nu am experienta in acest domeniu dar pot spune ca slaba pregatire a studentilor se datoreaza sistemului educational din romania...datorita acestor facultati fantome care nu urmaresc buna pregatire a studentilor ci numai banii..in romania daca ai bani faci orice fara s misti un deget....
buna seara am tot citit pe aici..si ma intrebam care admitere e mai grea???cea de la inm sau sng???seara buna ms
Discuție practica?
buna seara..am si eu o intrebare...practica la inm sau p periada facultatii se plateste???ms o seara buna