buna seara...scriu aici pentru un prieten care vrea sa depuna o plangere impotiva unui politai din mediul rural care l-a amenintat cu bataia si cu dosar penal dupa ce acest baiat i-a dat un pumn baiatului politaiului la discoteca...baiatul politaiului a venit in discoteca cu un pistol si a amenintat mai multe persoane..unde ar putea sa faca plangerea???ce risca baiatul care a dat in baiatul organului,baiatul care a venit cu pistolul in discoteca si organul respectiv??? mentinez ca baiatul cu arma nu are permis de port arma..arma nu era a lui..ci a unui prieten din galati care face partea din lumea interlopa... baiatul nu are certificat medico-legal,, mie mi s-a parut absurda reactia politaiului,deoarece a ridicat mana la baiatul respectiv,l-a amenintat ca il calca cu masina ca il "inspreiaza" si in plus mai era si cam baut..mirosea f tare a alcool...eu am fost martora
Problema este destul de complexa... trebuie vazut daca baiatul politaiului avea permis de port arma, arma daca era a lui, daca avea autorizatie pentru acea arma
... prietenul dvs. a gresit pentru ca l-a lovit; aici trebuie vazut daca partea vatamata si-a scos certificat medico-legal si care sunt concluziile acestuia...
...oricum ar fi bine sa il sfatuiti pe prietenul dvs. sa contacteze de urgenta un avocat !