avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Despre certificatul medico legal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Despre certificatul medico legal

Salut , pun intrebarea in numele unui prieten. deci o sa vorbesc in locul lui . Am fost chemat de un baiat sa ma bat cu el , m-a amenintat si mai multe chestii . la bataie eu i-am dat un singur pumn si trebuie sa ii reaseze pometele din ce am inteles. Si apoi se duce acasa . ieri s-a intamplat tot . daca scoate certificat medico legal , cat ar trebuii sa platesc si in cat timp?? Mama baiatului nu o sa depuna plangere la politie . Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 22:01, 15 Septembrie 2016
Dacă nu se depune plângere penală este în regulă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere, cerere ordin de restrictie. FlorianFlorian FlorianFlorian Salut. Am primit un apel de la un baiat, minor, care ma ameninta sa nu mai vorbesc cu prietena lui. Eu am 18 ani impliniti. Am vrut sa clarific treaba si ... (vezi toată discuția)
Probleme in urma unui conflict iondache iondache In primul rand va multumesc pentru faptul ca ati intrat pe topicul creat de mine cu intentia de a incerca sa ma ajutati. [b]Cei care nu au rabdare sa ... (vezi toată discuția)
Agresat in scara blocului in care locuieste aureliafilip aureliafilip Buna dimineata ! Aseara baiatul meu a coborat in scara blocului impreuna cu prietena lui Irina, cu care este impreuna de doua saptamani ,din intamplare a ... (vezi toată discuția)