avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... agresat in scara blocului in care locuieste
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

agresat in scara blocului in care locuieste

Buna dimineata ! Aseara baiatul meu a coborat in scara blocului impreuna cu prietena lui Irina, cu care este impreuna de doua saptamani ,din intamplare a aparut fostul prieten al Irinei ,insotit de alti doi baieti ,fara sa spuna nici un cuvant la lovit pe baiatul meu cu pumnul in fata spargandu-i buza pe interior ,baiatul meu nu a ripostat s-a tinut de balustrada deoarece ametise ,apoi a intrat in casa si mi-a povestit cele intamplate .Am mers la circa de politie am depus plangere ,la care am fost indrumati catre IML pentru certificat medical .Mentionez faptul ca cu doua zile inainte de aceasta intamplare ,acel individ i-a trimis vorba baiatului meu ca are sa-l bata atunci cand il prinde ,invocad ca si el a luat doi pumni la ficat de la doi necunoscuti ,motiv pentru care a venit la scara blocului in scop de razbunare .Iarasi mentionez ,baiatul meu nu a pus pe nimeni sa-l atace pe el asa cum sustine , l-am intrebat daca are martori ,a spus ca nu si nici nu a mers la politie sa depuna plangere . In urma plangerii pe care am depus-o la politia a venit si un echipaj ,a stat de vorba si cu agresorul si am inteles ca la amendat cu 1000 de lei .In timp ce vorbeam cu agresorul ,sotul meu i-a spus ca nu este frumos din cauza unei fete sa ajungem sa ne luam gatul ,moment in care agresorul a inceput sa spuna ca este amenintat si depune si el plangere la politie ,in scurt timp a aparut echipajul de politie, a stat cu el de vorba ,si el si-a recunoscut fapta .De acum ce putem face ?Mergem in instanta ?Punem avocat ? Indrumati-ma ,va rog frumos
Cel mai recent răspuns: aureliafilip , utilizator 09:01, 10 August 2010
Buna ziua !
Inteleg ca ti depus o plangere penala pentru savarsirea infractiunilor de vatamare corporala. In continuare trebuie sa va asigurati probele necesare, adica martori, certificat medico- legal, etc.
Consider ca este necesar sa angajati un avocat.
Cu stima !
Multumesc !
Martor este aceea fata Irina ,si eu am vazut pe geamul de la bucatarie , ati martori nu sunt ,dar el si-a recunoscut fapta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. mă aflu într-o situație neplăcută datorita unei ... Razvan B.P. Razvan B.P. Buna ziua. Mă aflu într-o situație neplăcută datorita unei ieșiri sâmbătă în club. Spre dimineață, când urmă să mergem spre casa eu cu doi ... (vezi toată discuția)
Bataie - actionare in instanta dodo_tk dodo_tk Buna ziua. In urma cu cateva zile am fost \"implicat\" intr-o bataie cu un vecin. Mai precis am primit un pumn in gura. De fata 2 martori: sotia paratului si ... (vezi toată discuția)
Lovire+ flagrant ContSters457328 ContSters457328 in urma cu cateva luni am fost lovit de o persoana. Povestea , incepe: am intrat intr-un magazin de unde mai fac cumparaturi. O persoana a intrat sa asezat ... (vezi toată discuția)