avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Lovire+ flagrant
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Lovire+ flagrant

in urma cu cateva luni am fost lovit de o persoana.
Povestea , incepe: am intrat intr-un magazin de unde mai fac cumparaturi. O persoana a intrat sa asezat langa mine, calcandu-ma de doua ori pe pantofi. Nu i-am spus nimic, nu mi-a zis nimic. Apoi sa dus in fata mea. Am mai asteptat 2-3 minute pentru ca persoanele din fata sa cumpere paine .Aceasta persoana i-a spus doameni de la casa ca - vrea 6-7 corivrigi. Eu i-am spus -bai nu stii sa stai la coada. Replica lui - cine esti tu sa imi spui sa stau la coada, ca sunt un mucos etcc... Apoi ma lovit peste fata cu palma. SI eu am riposta tot cu o palma , spunandu-i cine esti tu sa ma lovesti.
Mi-a dat doi pumni la baza nasului de sus cazandu-mi ochelarii pe care i-am oprit in mana. Am iesit din rand, dandu-mi din nou un pumn in zona tamplei. Am cazut jos, ametit, mi-am revenit in cateva secunde. Lumea era speriata, cel care ma lovit cand a vazut ca ma ridic, a venit sa ma loveasca, un domn punandu-se in fata lui.
Eu m-am ridicat , am lasat plasa si am iesit afara pentru a suna la politie. Am sunat la politie, am intrat din nou in magazin pentru a-i spune vanzatoarei sa nu mai sune dansa. Cel care ma lovit era in magazin, uitandu-se la mine. Am iesit din nou ,afara pentru a astepta echipajul de politie. In tocul usii de la intrare ma lovit din nou cu pumnul in zona tamplei, cazand intre masini. Am ametit din nou, m-am ridicat , pe capota unde am stat cateva secunde. Dupa m-am dus spre el si l-am impins putin in vitrina unei farmacii..

Persoana chiar daca ma lovit, nu ma ajutat cu nimic, asista pasiva. Cum am spus mai sus a venit sa ma loveasca din nou.

Au venit politistii , am mers toti la politie unde ni sau luat declaratii. El a mers pe varianta lui ca eu am fost cel care la lovit pe el, si eu pe a mea.
Acum am fost chemati amandoi pentru a ne confrunta-
legea- Când se constată că există contraziceri între declaraţiile persoanelor audiate în aceeaşi cauză, se procedează la confruntarea lor dacă aceasta este necesară pentru lămurirea cauzei.

El a spus ca - ma calcat neintentionat pe pantofi, cand sa bagat in fata , eu l-am injurat. da.. nu stiam ca cuvantul -bai- reprezinta vre-o injuratura. DIn cate stiu, regionalism. A recunoscut ca mi-a dat cu palma, parandu-i rau.

Am replicat ca am ripostat cu palma deoarece si el ma lovit pe mine.Nu recunoaste faptul ca ma lovit cu pumnii in tampla.
Am adus ceritificat medico -legal dar nu precizeaza nimic- din fericire intensitatea nu a fost puternica. Daca era poate astazi eram vre-o leguma.

Ca martor sunt doamnele de la paine. Atunci li sau luat niste declaratii de catre agentii veniti.

Ce solutie va da Parchetul? Cum va decurge situatia?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 26 Martie 2018
ContSters457328, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 17:23, 26 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Situatia va decurge in sensul administrarii probelor, audierii martorilor, etc si in final probabil, pe baza referatului politiei, se va dispune o solutie de neurmarire sau netrimitere in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune fizica gocu_88 gocu_88 Ieri cand veneam de la facultate era pe hol tipa de deasupra mea impreuna cu prietenul ei...fumau,i-am rugat sa nu o mai faca deoarece blocul nu are ... (vezi toată discuția)
Amenințări, urmărire și loviri ionut2131 ionut2131 Bună ziua! In urma cu 4-5 luni, un baiat s-a luat de prietena mea pe strada. EI nu se cunosteau persoanal, nu avusera nicio legatura. Baiatul respectiv se ... (vezi toată discuția)