avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Lovire+ flagrant
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Lovire+ flagrant

in urma cu cateva luni am fost lovit de o persoana.
Povestea , incepe: am intrat intr-un magazin de unde mai fac cumparaturi. O persoana a intrat sa asezat langa mine, calcandu-ma de doua ori pe pantofi. Nu i-am spus nimic, nu mi-a zis nimic. Apoi sa dus in fata mea. Am mai asteptat 2-3 minute pentru ca persoanele din fata sa cumpere paine .Aceasta persoana i-a spus doameni de la casa ca - vrea 6-7 corivrigi. Eu i-am spus -bai nu stii sa stai la coada. Replica lui - cine esti tu sa imi spui sa stau la coada, ca sunt un mucos etcc... Apoi ma lovit peste fata cu palma. SI eu am riposta tot cu o palma , spunandu-i cine esti tu sa ma lovesti.
Mi-a dat doi pumni la baza nasului de sus cazandu-mi ochelarii pe care i-am oprit in mana. Am iesit din rand, dandu-mi din nou un pumn in zona tamplei. Am cazut jos, ametit, mi-am revenit in cateva secunde. Lumea era speriata, cel care ma lovit cand a vazut ca ma ridic, a venit sa ma loveasca, un domn punandu-se in fata lui.
Eu m-am ridicat , am lasat plasa si am iesit afara pentru a suna la politie. Am sunat la politie, am intrat din nou in magazin pentru a-i spune vanzatoarei sa nu mai sune dansa. Cel care ma lovit era in magazin, uitandu-se la mine. Am iesit din nou ,afara pentru a astepta echipajul de politie. In tocul usii de la intrare ma lovit din nou cu pumnul in zona tamplei, cazand intre masini. Am ametit din nou, m-am ridicat , pe capota unde am stat cateva secunde. Dupa m-am dus spre el si l-am impins putin in vitrina unei farmacii..

Persoana chiar daca ma lovit, nu ma ajutat cu nimic, asista pasiva. Cum am spus mai sus a venit sa ma loveasca din nou.

Au venit politistii , am mers toti la politie unde ni sau luat declaratii. El a mers pe varianta lui ca eu am fost cel care la lovit pe el, si eu pe a mea.
Acum am fost chemati amandoi pentru a ne confrunta-
legea- Când se constată că există contraziceri între declaraţiile persoanelor audiate în aceeaşi cauză, se procedează la confruntarea lor dacă aceasta este necesară pentru lămurirea cauzei.

El a spus ca - ma calcat neintentionat pe pantofi, cand sa bagat in fata , eu l-am injurat. da.. nu stiam ca cuvantul -bai- reprezinta vre-o injuratura. DIn cate stiu, regionalism. A recunoscut ca mi-a dat cu palma, parandu-i rau.

Am replicat ca am ripostat cu palma deoarece si el ma lovit pe mine.Nu recunoaste faptul ca ma lovit cu pumnii in tampla.
Am adus ceritificat medico -legal dar nu precizeaza nimic- din fericire intensitatea nu a fost puternica. Daca era poate astazi eram vre-o leguma.

Ca martor sunt doamnele de la paine. Atunci li sau luat niste declaratii de catre agentii veniti.

Ce solutie va da Parchetul? Cum va decurge situatia?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 26 Martie 2018
ContSters457328, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 17:23, 26 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Situatia va decurge in sensul administrarii probelor, audierii martorilor, etc si in final probabil, pe baza referatului politiei, se va dispune o solutie de neurmarire sau netrimitere in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune fizica gocu_88 gocu_88 Ieri cand veneam de la facultate era pe hol tipa de deasupra mea impreuna cu prietenul ei...fumau,i-am rugat sa nu o mai faca deoarece blocul nu are ... (vezi toată discuția)
Amenințări, urmărire și loviri ionut2131 ionut2131 Bună ziua! In urma cu 4-5 luni, un baiat s-a luat de prietena mea pe strada. EI nu se cunosteau persoanal, nu avusera nicio legatura. Baiatul respectiv se ... (vezi toată discuția)
Agresat in scara blocului in care locuieste aureliafilip aureliafilip Buna dimineata ! Aseara baiatul meu a coborat in scara blocului impreuna cu prietena lui Irina, cu care este impreuna de doua saptamani ,din intamplare a ... (vezi toată discuția)