avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agresiune fizica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agresiune fizica

Ieri cand veneam de la facultate era pe hol tipa de deasupra mea impreuna cu prietenul ei...fumau,i-am rugat sa nu o mai faca deoarece blocul nu are aerisire,tipul mi-a replicat cu mars ma,eu i-am spus cum adica mars?eu ti-am vb frumos,dupa inca un schimb de replici a venit spre mine sa ma bata,eu fiind in fata usii mele.A inceput sa ma atace cu bestialitate, am incercat sa ma apar,am si ripostat de frica,pana am reusit sa il iau in brate pt a ii limita miscarile bratelor,moment in care datorita greutatii superioare m-a trantitde pamant,m-am lovit la cap si apoi m-a luat de par si m-a izbit din nou cu capul de pamant.Cateva clipe nu am mai realizat ce se intampla, fratele meu a intervenit si ne-a despartit...cand am crezut ca spiritele s-au calmat, individul i-a dat un pumn in nas...S-A AUZIT UN ZUNET INGROZITOR...i-a rupt nasul, imediat dupa acel pumn a mai urmat unul in gura si apoi l-a impins si a cazut julindu-se pe jumatate din spate...tipul acum pledeaza in victima si a fost la spitalul universitar sa isi scoata acte medicale...am poze si inregistrari cu locul unde stateau,deoarece au lasat tigarile acolo si cu locul unde a aruncat tigara la mine pe palier in timp ce se indrepta spre mine...eu descuiam cat puteam de repede usa,dar nu am mai apucat sa intru pt ca m-a atacat,el acum spune ca eu l-am agresat...cum este asa ceva posibil?...ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 19:44, 14 Aprilie 2012
Plangere penala la politie pentru infractiunea de loviri si alte violente, dar neaparat sa scoateti certificate medico-legale.
Chiar daca dvs. l-ati fi atacat pe individ, tot nu era indreptatit sa riposteze atat de dur.Va trebui sa probati faptele , poate au mai fost persoane care stiu de unde a inceput totul .
Insa indiferent ce rezulta, el ar trebui sa fie tras la raspundere pentru ca v-a lovit . Desigur ca certificatul medico-legal ar trebui obtinut cat mai rapid , fiindca pe baza constatarilor medico-legale va fi facuta si incadrarea juridica a faptei.
pe scurt : fuga repede la politie !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovire+ flagrant ContSters457328 ContSters457328 in urma cu cateva luni am fost lovit de o persoana. Povestea , incepe: am intrat intr-un magazin de unde mai fac cumparaturi. O persoana a intrat sa asezat ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala cosmin2016 cosmin2016 Buna ziua! Patania mea incepe acum ieri dimineata cand impreuna cu un prieten mergeam la el acasa sa isi ia niste bani sa iesim in oras.In drum am dat nas ... (vezi toată discuția)