Eu sunt profesoara la o scoala gimnaziala si ma confrunt cu urmatoarea situatie neplacuta la locul de munca: la orele pe care le tin niciodata nu este liniste fiindca elevii mei refuza pur si simplu sa faca liniste , sa ma lase sa tin orele. Atitudinea elevilor mei la ore este pur si simplu sfidatoare , de multe ori acestia au devenit violenti , am fost lovita (in cap, in piept) impinsa pe trepti, unul dintre elevi m-a izbit chiar cu capul in burta. Am vorbit cu dirigintii claselor respective dar acestia mi-au ras in nas cu replica " La mine la ora nu se intampla asa ceva ." Am vorbit cu directoarea scolii despre situatia existenta la ore dar aceasta mi-a replicat ca nu vine ea la mine la ore sa-mi faca liniste. Am fost si la Politie sa fac o reclamatie dar politistul mi-a spus ca problema nu tine de competenta Politiei ca sunt chestiuni de " bucatarie interna " ba chiar a sugerat ca incompetenta mea profesionala ar fi cauza. Aceasta este , de altfel si atitudinea colegilor si a directoarei din scoala unde lucrez , permanent sunt vorbita pe la spate , acuzata de incompetenta. Dupa cate stiu eu toate acestea reprezinta violenta psihologica si fizica la locul de munca. Am apelat la Politie dar politistul a devenit violent la randul lui jignindu-ma si sugerand ca sunt incompetenta. Ce pot sa fac , unde sa ma adresez pentru ca sa mi e rezolve situatia ? As dori un sfat in legatura cu aceasta problema. Va multumesc.
Daca directoarea scolii si politia nu vor sa se implice incercati si la inspectoratul scolar. In cazul in care elevii sunt violenti depuneti o plangere scrisa la politie sau la parchet impitriva elevilor care v-au lovut. Parerea mea este ca nu ati depus plangere scrisa si inregistrata la politie. Trebuie sa va scoateti un certificat medico legal.
Acuzatie
Anayllyl
Buna ziua! V-as ruga sa ma ajutati cu un raspuns. Sunt cadru didactic. In toamna a inceput un conflict intre mine si directoare pentru niste abuzuri ale ... (vezi toată discuția)