Buna seara !
Profesoara mea de romana pur si simplu nu ma suporta ! Anul trecut , in iunie , ma luat salvarea de la liceul , aveam apendicita . si in ziua care ma operam ama avut romana . Cand a auzit profa de romana ca ma operez , sa ridicat in picioare , sa inchinat si a zis " Pupati-as talpile Doamne , l-a ajuns blestemele " . La inceputul anului , am zis ca mai bine decat sa stau cu ea de cearta sa apelez la directoare sa o linisteasca .. de cand i-am zis la directoare face si mai rau . Ma jigneste , tipa la mine , face acuzatii nefondate la adresa mea , nu vrea sa ma asculte , etc.
CE trebuie facut ? Ieri mi-a zis " poti sa te duci la directoare sa ii zici ca am tipat si am vorbit urat cu tine ca oricum mine nu imi face nimeni nimic ! " . Mentionez ca intarzie la ora si in ora mai mult ne povesteste de fiul ei decat sa facem materie . Unde trebuie sa apelez ? fac plangere scrisa mai intai catre scoala ?
Conducerea scolii nu prea e asa comunicativa nici cu elevi nici cu parintii . Nu rezolvi nimic cu la nivelul liceului . M-am gandit sa fac o esizare la inspectorat precum daca 50%+1 din elevi clasei sunt de acord sa ne-o schimbe ca profa . se poate ? Sau tot asa , dar la nivel de liceu, 50%+1 din elevi sa fie acord cu darea ei afara din scoala . Se poate obtine aprobare de la Inspectorat pentru aceste lucruri ?