avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Cuvinte urata si diferente intre elevi .
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Cuvinte urata si diferente intre elevi .

Buna seara !
Profesoara mea de romana pur si simplu nu ma suporta ! Anul trecut , in iunie , ma luat salvarea de la liceul , aveam apendicita . si in ziua care ma operam ama avut romana . Cand a auzit profa de romana ca ma operez , sa ridicat in picioare , sa inchinat si a zis " Pupati-as talpile Doamne , l-a ajuns blestemele " . La inceputul anului , am zis ca mai bine decat sa stau cu ea de cearta sa apelez la directoare sa o linisteasca .. de cand i-am zis la directoare face si mai rau . Ma jigneste , tipa la mine , face acuzatii nefondate la adresa mea , nu vrea sa ma asculte , etc.
CE trebuie facut ? Ieri mi-a zis " poti sa te duci la directoare sa ii zici ca am tipat si am vorbit urat cu tine ca oricum mine nu imi face nimeni nimic ! " . Mentionez ca intarzie la ora si in ora mai mult ne povesteste de fiul ei decat sa facem materie . Unde trebuie sa apelez ? fac plangere scrisa mai intai catre scoala ?
Ultima modificare: Marți, 28 Octombrie 2014
ContSters327384, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters327384 , utilizator 21:31, 28 Octombrie 2014
PArintii tai ar trebui sa sesizeze conducerea scolii si inspectoratul scolar din localitatea unde domiciliezi.
Conducerea scolii nu prea e asa comunicativa nici cu elevi nici cu parintii . Nu rezolvi nimic cu la nivelul liceului . M-am gandit sa fac o esizare la inspectorat precum daca 50%+1 din elevi clasei sunt de acord sa ne-o schimbe ca profa . se poate ? Sau tot asa , dar la nivel de liceu, 50%+1 din elevi sa fie acord cu darea ei afara din scoala . Se poate obtine aprobare de la Inspectorat pentru aceste lucruri ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesoara de romana ! ContSters327384 ContSters327384 Pentru ca intarzie zilnic la ora ( cate 10-15 min ) , pentru ca vorbeste numai cu \\" baa\\" si \\" maa \\" , pentru ca a zis \\" pupati-as talpile Doamne , ... (vezi toată discuția)
Nota pe nedrept primita la un test din lectii nepredate Noxx Noxx Ieri in ora de engleza am dat un test, doamna profesoara de engleza nu ne preda lectii sau teorii.Uneori dam test alteori dansa ne povesteste despre unde a ... (vezi toată discuția)
Sanctiune disciplinara mariacapraru mariacapraru Astazi, 7.05.2014 am primit o decizie prin care mi se comunica faptul ca am fost sanctionata cu avertisment scris pentru ca am spus elevilor sa inregistreze un ... (vezi toată discuția)