Ieri in ora de engleza am dat un test, doamna profesoara de engleza nu ne preda lectii sau teorii.Uneori dam test alteori dansa ne povesteste despre unde a fost in vacanta, tricoteaza sau critica pe cineva. La test doar un copil a luat 10 pe care il favorizeaza desigur. Eu si restul clasei am luat sub 7...La un test din lectii nepredate.Ce as putea sa fac ?
Rezulta din ce scrii ca niciodata nu preda, asa ca toate testele sunt din lectii nepredate. Cu ce e testul asta diferit fata de celelalte ?
Te poti plange dirigintelui, apoi directorului, apoi inspectorului scolar sau nimanui si in schimb te pregatesti mai bine pt testul urmator.
Salut . Sunt elev ca si tine . Am contestat nota din teza de la Limba si Literatura Romana de pe semestrul trecut si acum sunt in razboi cu profesoara de romana si cu doamnele directoare .... E un scandal destrul de grav , in fiecare saptaman iese cu politie la scoala ... acum a venit si inspectoratul si nu ia masuri ...!
Daca vrei sa lupti pentru drepturile tale atunci depune in scris la liceu / scoala o adresa in care aduci la cunostinta faptul ca doamna profesoara de engleza nu va preda si va da teste din lectii pe care nu le faceti .... E clar ca in momentul acela o sa inceapa sa predea ... dar o sa te pui rau cu ea , si s-ar putea sa te pui rau si cu directoarele ....
sau
Daca vrei sa te lasi " calcat in picioare " nu fa nimic in sensul asta ... Dar , din perspectiva mea , mai bine iti da 5 la engleza ca are ea pica pe tine decat sa iti dea 7 pe ce nu ti-a predat .... Daca iti preda ramai cu ceva ... mai inveti un cuvant , de exemplu .. dar daca nu va preda si luati note de pomana , nu te ajuta cu nimic asta ...