avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Nota pe nedrept primita la un test din lectii nepredate
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Nota pe nedrept primita la un test din lectii nepredate

Ieri in ora de engleza am dat un test, doamna profesoara de engleza nu ne preda lectii sau teorii.Uneori dam test alteori dansa ne povesteste despre unde a fost in vacanta, tricoteaza sau critica pe cineva. La test doar un copil a luat 10 pe care il favorizeaza desigur. Eu si restul clasei am luat sub 7...La un test din lectii nepredate.Ce as putea sa fac ?
Cel mai recent răspuns: Andrei-Ionuț COCÎRLĂU , Avocat 21:33, 24 Martie 2015
Rezulta din ce scrii ca niciodata nu preda, asa ca toate testele sunt din lectii nepredate. Cu ce e testul asta diferit fata de celelalte ?
Te poti plange dirigintelui, apoi directorului, apoi inspectorului scolar sau nimanui si in schimb te pregatesti mai bine pt testul urmator.
Salut . Sunt elev ca si tine . Am contestat nota din teza de la Limba si Literatura Romana de pe semestrul trecut si acum sunt in razboi cu profesoara de romana si cu doamnele directoare .... E un scandal destrul de grav , in fiecare saptaman iese cu politie la scoala ... acum a venit si inspectoratul si nu ia masuri ...!

Daca vrei sa lupti pentru drepturile tale atunci depune in scris la liceu / scoala o adresa in care aduci la cunostinta faptul ca doamna profesoara de engleza nu va preda si va da teste din lectii pe care nu le faceti .... E clar ca in momentul acela o sa inceapa sa predea ... dar o sa te pui rau cu ea , si s-ar putea sa te pui rau si cu directoarele ....

sau

Daca vrei sa te lasi " calcat in picioare " nu fa nimic in sensul asta ... Dar , din perspectiva mea , mai bine iti da 5 la engleza ca are ea pica pe tine decat sa iti dea 7 pe ce nu ti-a predat .... Daca iti preda ramai cu ceva ... mai inveti un cuvant , de exemplu .. dar daca nu va preda si luati note de pomana , nu te ajuta cu nimic asta ...

Iti urez mult succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! băiatul meu a rămas repetent pentru ca după 3 ... andreea 19 19 andreea 19 19 Buna ziua ! Băiatul meu a rămas repetent pentru ca după 3 săptămâni de greva in care profesorul de fizica a revenit la școala nu a vrut să-l asculte ... (vezi toată discuția)
Cuvinte urata si diferente intre elevi . ContSters327384 ContSters327384 Buna seara ! Profesoara mea de romana pur si simplu nu ma suporta ! Anul trecut , in iunie , ma luat salvarea de la liceul , aveam apendicita . si in ziua ... (vezi toată discuția)
Cerere transfer de la o scoala la alta florinvw4 florinvw4 Buna ziua, vreau sa transfer copilul de la scoala unde a abslolvit cls l-lV la alta scoala.Am facut cererea de transfer la scoala primitoare semnata si ... (vezi toată discuția)