avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. Mă aflu într-o situație neplăcută ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. Mă aflu într-o situație neplăcută datorita unei ...

Buna ziua. Mă aflu într-o situație neplăcută datorita unei ieșiri sâmbătă în club. Spre dimineață, când urmă să mergem spre casa eu cu doi prieteni de-ai mei, am ieșit eu primul din club și am văzut că două fete cu care eram mai devreme în club și care mi-au spus că pleacă mai devreme spre casa, erau cu un alt băiat. Am mers la ele și le-am întrebat ce se întâmplă, de ce nu au plecat, la care una dintre fete a spus că nu pot pleca de băiatul acela. In momentul acela, i-am spus băiatului sa le lase să plece , mai ales că îl și cunoșteam pe tip , acesta locuind în același cartier cu mine. In momentul acela, el a ripostat verbal cerându-mi sa plec. Din spate, cel de-al doilea prieten de-al meu a văzut situația și a venit spre noi iar când a ajuns langa noi, văzând că îl cunoaște pe acest băiat, i-a întins mâna să-l salute, moment în care acest băiat i-a dat peste mână. Prietenul meu l-a împins, iar acel băiat a început să-i de-a pumni. Totul s-a petrecut foarte repede iar dintr-o dată prietenul meu a fost aruncat pe jos pe asfalt, tipul fiind deasupra lui lovind-ul cu pumnii. In acest moment, reacția mea nu a fost cea mai buna, in loc sa încerc să-i despart, l-am lovit cu piciorul în fața pe acest tip care îmi lovea prietenul. A intervenit un echipaj de la poliția locală, in final eu și prietenul meu am fost duși la secție iar acel tip la spital pentru îngrijiri medicale. Ne-am întâlnit a doua zi cu acel băiat după ce l-am sunat să-l întreb cum se simte și ne-a informat că el are nasul spart, un dinte rupt și că va depune plângere penală. I-am cerut scuze și în același timp l-am informat că îmi pare foarte rău pentru nefericitul eveniment și dacă e posibil sa ne înțelegem pe cale amiabilă, acesta refuzand. Puteți să-mi spuneți va rog ce e de făcut în acest caz, având în vedere că eu nu am mai avut niciodată asemenea probleme ( agresiuni sau probleme cu politia ) ? Vă mulțumesc anticipat.
Angajati-va avocat si stabiliti impreuna cu el strategia apararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresat in scara blocului in care locuieste aureliafilip aureliafilip Buna dimineata ! Aseara baiatul meu a coborat in scara blocului impreuna cu prietena lui Irina, cu care este impreuna de doua saptamani ,din intamplare a ... (vezi toată discuția)
Sper ca ma puteți ajută!! Alexandru Necsuleu Alexandru Necsuleu Am avut si eu un incident acum doua zile, pe data de 15 Iulie, dimineața in jurul orei 3, am fost la majoratul unei bune prietene, acolo am întâlnit o tipa ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica gocu_88 gocu_88 Ieri cand veneam de la facultate era pe hol tipa de deasupra mea impreuna cu prietenul ei...fumau,i-am rugat sa nu o mai faca deoarece blocul nu are ... (vezi toată discuția)