Am avut si eu un incident acum doua zile, pe data de 15 Iulie, dimineața in jurul orei 3, am fost la majoratul unei bune prietene, acolo am întâlnit o tipa cu, care am comunicat de cateva ori, in jurul ore 3, fata aceea a iesit cu un tip pe un pod, eu eram cu un amic afara, amicul meu a întrebat-o pe respectiva fata daca ne-a trimis o poza, pe o rețea de socializare, răspunsul fiind "da", dupa care amicul meu întrebase daca deranjam, fata a zis ca "nu", tipul a zis ca "da"...am decis sa rămânem acolo cu ei, prietenul meu i-a pus cateva întrebări tipului, el răspunzand cu un vocabular urat, dupa care se ridica sa dea un telefon, noi stateam jos, dupa ce a dat telefonul, s-a intors si mie mi-a dat o palma peste cap, mi s-a părut un pic ciudat, m-am ridicat de pe acel pod, l-am împins a căzut undeva pe iarba, dupa care s-a ridicat, si se adresa cu vorbe jignitoare la persoana mea, eu zicandui in același timp sa se calmeze ne vrând sa iasa scandal, a intervenit prietenul meu sa ne desparta , respectivul baiat tot imi adresa vorbe jignitoare, dupa care ne-a împins pe mine si pe amicul meu vrând sa ma lovească dar nu a nimerit, dupa care eu am ripostat cu un pumn, apărându-ma, mai mult din frica, teama ca se poate întâmpla ceva, e primul incident, dupa care a doua zi m-a contactat, amenințând ca o sa scoata certificat medicolegal, el nefiind internat pe loc, zicandu-mi ca ziua următoare ii dau verdictul medici daca il operează sau nu, el având fracturata mandibula, cel putin asa imi zicea, din cate am auzit a fost la medic...cam care pot fii consecințele?(pana acum nu am primit nici un telefon sau ceva de la politie)
Cel mai recent răspuns:
Dapix , utilizator
00:30, 18 Iulie 2017