avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sper ca ma puteți ajută!!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sper ca ma puteți ajută!!

Am avut si eu un incident acum doua zile, pe data de 15 Iulie, dimineața in jurul orei 3, am fost la majoratul unei bune prietene, acolo am întâlnit o tipa cu, care am comunicat de cateva ori, in jurul ore 3, fata aceea a iesit cu un tip pe un pod, eu eram cu un amic afara, amicul meu a întrebat-o pe respectiva fata daca ne-a trimis o poza, pe o rețea de socializare, răspunsul fiind "da", dupa care amicul meu întrebase daca deranjam, fata a zis ca "nu", tipul a zis ca "da"...am decis sa rămânem acolo cu ei, prietenul meu i-a pus cateva întrebări tipului, el răspunzand cu un vocabular urat, dupa care se ridica sa dea un telefon, noi stateam jos, dupa ce a dat telefonul, s-a intors si mie mi-a dat o palma peste cap, mi s-a părut un pic ciudat, m-am ridicat de pe acel pod, l-am împins a căzut undeva pe iarba, dupa care s-a ridicat, si se adresa cu vorbe jignitoare la persoana mea, eu zicandui in același timp sa se calmeze ne vrând sa iasa scandal, a intervenit prietenul meu sa ne desparta , respectivul baiat tot imi adresa vorbe jignitoare, dupa care ne-a împins pe mine si pe amicul meu vrând sa ma lovească dar nu a nimerit, dupa care eu am ripostat cu un pumn, apărându-ma, mai mult din frica, teama ca se poate întâmpla ceva, e primul incident, dupa care a doua zi m-a contactat, amenințând ca o sa scoata certificat medicolegal, el nefiind internat pe loc, zicandu-mi ca ziua următoare ii dau verdictul medici daca il operează sau nu, el având fracturata mandibula, cel putin asa imi zicea, din cate am auzit a fost la medic...cam care pot fii consecințele?(pana acum nu am primit nici un telefon sau ceva de la politie)
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 00:30, 18 Iulie 2017
Sfatul meu este sa raportati incidentul la politie chiar dvs.. Daca s-a intamplat asa cum ati spus si aveti si martori e mult mai bine sa procedati asa. Totodata puteti lua legatura si cu "victima".
In functie de zilele de ingrijie medicala fapta ar putea fi incadrata la lovire sau alte violente(art.193 NCP).
Da, faza este ca el era sub influenta băuturilor alcoolice, plus de asta in timp ce ma impingea, flutura o sticla de sticla, si eu de frica sa nu imi dea cu sticla in cap, cand eram cazut, m-am ridicat si i-am dat un pumn...
Completarea dvs.nu schimba incadrarea legala.
Am uitat sa precizeze in întrebare, ca atunci cand a vrut sa ma lovească a impins pe amicul meu in mine si eu am cazut...

Alte discuții în legătură

Sunt implicat într-un proces care încă nu a început iar reclamantul îmi cere 30000 de lei ca să ne împăcăm. nu dispun de acești bani, ce ar trebui să fac? mihaienescu mihaienescu ce sa fac ??? am fost implicat intr-o bataie.eram in discoteca dansand cu prietena celui agresat(Sebi) ,dupa dans m-am oprit sa vorbesc cu niste ... (vezi toată discuția)
Cum ma pot apara in aceasta situatie? Sorinel1 Sorinel1 Buna seara . Am si eu o nelamurire . Pe 25 decembrie 2013 am avut o altercatie cu doi tinerii intr-un club , care au sarit pe mine sa ma bata si eu m`am apart ... (vezi toată discuția)
Bataie Adris_Ciuc Adris_Ciuc Zilele trecute niste amici au fost implicati intr-o bataie,in sensul ca ei se intorceau spre casa dintr-un club si alti tipi dintr-un bar au vrut sa bata o ... (vezi toată discuția)