Am mai pus intrebarea asta saptamana trecuta dar n-am primit nici un raspuns. Avand in vedere ca nu mi-am platit amenda contraventionala, as putea sa parasesc tara? Multumesc anticipat.
(4) La primul termen de judecată, instanţa, cu citarea contravenientului, poate acorda acestuia, la cerere, un termen de 30 de zile, în vederea achitării integrale a amenzii.
E pe bune chestia asta? Adica as vrea sa stiu daca am vreo sansa sau daca am dreptul la asa ceva, sau tine doar de decizia instantei de judecata. Multumesc anticipat
Ok, mersi mult. As vrea sa stiu, data fiind suma de bani pe care trebuie sa o platesc, un numar aproximativ de ore la care as fi supus la munca in folosul comunitatii... :D Daca nu cer prea mult...
Am o amenda de 500 de RON in urma unei fapte prevazute in articolul 2 pct 1 din legea 61/1991R si sanctionata de art 3 alineatul 1, pct b din legea 61/1991R. As vrea sa stiu care ar fi urmarile daca nu as plati-o. Pe amenda scrie ca, in caz de neplata organele in drept vor proceda la executare silita, insa am 19 ani si nu am nici un bun pe numele meu. Multumesc anticipat.