avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda contraventionala: pot parasi tara?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda contraventionala: pot parasi tara?

Am mai pus intrebarea asta saptamana trecuta dar n-am primit nici un raspuns. Avand in vedere ca nu mi-am platit amenda contraventionala, as putea sa parasesc tara? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 15:15, 17 August 2010
sigur ca puteti . aceea este doar o obligatie fiscala nu este nici o interdictie
Da, nu veti avea nicio problema.
puteti parasi tara fara nicio problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune, reabilitare. matache.dorian matache.dorian Buna ziua, Va scriu pentru ca imi este teama si nu stiu ce o sa se intample cu mine. In urma cu un an, intr-un magazin am schimbat etichetul de la un produs ... (vezi toată discuția)
Consemn la frontiera aurpoze aurpoze Buna ziua Am si eu o mica poveste Sunt inculpat intr-un dosar aflat pe rol la Tribunalul Craiova , in care am fost pus sa ma judec in stare de libertate ... (vezi toată discuția)
Ridicarea interdictiei de a parasi tara Ciucurel1012 Ciucurel1012 Buna seara! Anul trecut in luna octombrie 2014 am fost condamnat definitiv la 3 ani cu suspendare pentru trafic de droguri si grup infractional. In sentinta am ... (vezi toată discuția)