Buna ziua,
Va scriu pentru ca imi este teama si nu stiu ce o sa se intample cu mine.
In urma cu un an, intr-un magazin am schimbat etichetul de la un produs mai scump cu etichetul de la un produs mai ieftin ca sa platesc mai putin, dar am fost prins si reclamat la politie.
Am fost dus la sectie pentru declaratie, amprentare si fotografii. Am fost incadrat la inselaciune.
Ce se va intampla cu mine?
O sa fiu inchis? O sa primesc amenda? Cand o sa se intample ceva si ce o sa se intample? Cum ma pot reabilita?
Exact in aceeasi situatie ma prezint si eu. Fapta este aceeasi si am trecut prin aceleasi faze ca domnul (declaratii, anchete, amprentare, fotografiere). In septembrie se fac 2 ani si nu stiu nimic despre caz. Am fost la sectia de politie la care am fost anchetat si mi-au zis ca nu stiu nimic de dosarul meu, sa merg la Parchet (cred) si sa intreb acolo.
La ancheta doamna care a desfasurat-o mi-a zis ca nu o sa mi se intample nimic grav. O sa platesc o amenda si o sa beneficiez si de reabilitare peste cativa ani (3 spunea dansa). insa pana in momentul de fata nu am primit nici o amenda.
La sfarsitul lunii (27 iulie) plec din tara pentru cateva zile, in excursie. O sa am probleme la vama?