avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt dau inselaciune?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt dau inselaciune?

ACUM O LUNA AM SCHIMBAT ETICHETELE UNOR ADIDASI,AM PUS UN PRET MAI MIC UNUI PRODUS MAI SCUMP.AM DAT O DECLARATIE LA POLITIE ,DAR ACUM AM PRIMIT O CITATIE PE CARE SCRIE INVINUITA SI DOSAR PENAL.INTREBAREA MEA ESTE DE CE MA M-AI CHEAMA ,DE CE SUNT ACUZATA SI CARE ESTE PEDEAPSA PE CARE O POT PRIMI ,AVAND IN VEDERE CA NU AM ANTECEDENTE SAU DOSAR PENAL SI NU EXISTA PREJUDICIU.
Cel mai recent răspuns: freud82 , utilizator 18:16, 18 Noiembrie 2007
As zice ca inselaciune.
In cel mai fericit caz puteti primi o amenda administrativa.
asa este, dar sa aveti grija la intrebarile ce vor fi puse in cursul cercetarii, sa nu cadeti in capcane. va ajuta mult ca nu aveti antecedente, dar....atentie la ce declarati.
Ultima modificare: Marți, 13 Noiembrie 2007
Gabriela Mihai, Avocat
in declaratie am scris ca am incurcat etichetele pt ca am probat m-ai multe perechi,iar 2 din ele nu aveau etichete si nu am stiut de la care este.in plus am mentionat in declaratie ca am vrut sa platesc perechea de adidasi. dupa parerea dvs este bine ? ce ar fi trebuit sa declar,sau ce sa declar ca am primit citatie
Ultima modificare: Marți, 13 Noiembrie 2007
fanutzasima, utilizator
Puteti sa va angajati si un avocat pentru orice eventualitate.
Ei nu au avut camere de supraveghere in zona?
Ultima modificare: Marți, 13 Noiembrie 2007
Gabriela Mihai, Avocat
ba da au .dar eu chiar am probat trei perechi de adidasi si mi-a venit proasta idee de a schimba etichetele ,perechea care am luat-o nu avea eticheta pe ea,asa ca am pus alta se la o pereche m-ai ieftina.

Alte discuții în legătură

Inselaciune ? DragnutaCristi DragnutaCristi Buna seara. Am vandut un telefon pe un site de vanzari online ,dar am incurcat pachetele la firma de curierat. Pachetul a ajuns la destinatar,si nu a vrut ... (vezi toată discuția)
Înșelăciune tentativa de inselaciune si fals aplesea95 aplesea95 Bună seara, Am o nelamurire in ceea ce privește pedeapsa in cazul următoarelor infracțiuni: înșelăciune, tentativa de inselaciune si fals. Am ... (vezi toată discuția)
Amenda penala apascaloaie apascaloaie As putea primi doar o amenda penala in cazul unui dosar de inselaciune cu un telefon mobil in care sunt cercetat? Precizez ca intre timp mi-am achitat datoria ... (vezi toată discuția)