Mi se pare sau dumneavoastra nu prea ati citit atent ? De ce ar mai fi nevoie de o ''relicentiere''?!
In plus, puteti sa-mi confirmati ca exista acest termen in dictionarul legislativ? Sau ca are un temei legal?. Pe ce baza , o institutie de stat cere absolventilor sa dea la infinit acelasi examen? Si aici ma refer si la MECTS. Niciunde in lume nu s-a mai pomenit sa iti revalidezi examenul de licenta sustinut in deplina legalitate. Altfel , nu vad cum ar fi eliberat o serie de diplome de licenta cu toate insemnele de siguranta.
Multumesc.
Buna ziua.
Sunt absolventa a Facultatii de management financiar-contabil, promotia 2009, frecventa redusa. In urma examenului de licenta din iulie 2009 am fost declarata absolventa cu titlul''licentiat in stiinte economice''. Intrebarea mea: daca mi-a expirat adeverinta de licenta, nu este normal si de drept sa imi primesc si diploma de licenta? Ba mai mult, am fost instiintata, ca de altfel si colegii mei licentiati din 2008-2009, sa mai sustinem inca o data examenul de licenta, pe motiv ca nu sunt recunoscute studiile. Doar astfel MECTS este de acord sa isi onoreze obligatiile fata de noi licentiatii. Este legal sau ilegal acest examen? Din moment ce noi suntem deja licentiati. Si cum putem sa rezolvam aceasta problema, tinand cont de precedentul creat de o colega din Arges?
Va multumesc.