avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Activitate Cezara Mihaela

Activitate Cezara Mihaela

deci nu am niciun temei legal in baza caruia sa solicit actulizarea salariului. nu sunt functionar public. eu inteleg prin imbunatatirea conditiilor de munca si actualizarea salariului. colega mea careia i s-a marit salariul la o luna de la intoarcerea din cic in baza carei legi a beneficiat de marire? nu sunt functionar public
1. salariulminim brut pe economie pentru studii superioare este de 1200 lei iar eu am salariul brut de 1450 lei
2. cred ca se aplica indexarea aceea 2 conforn contractului colectiv de munca 2007-2010
3. am exemplul unei colege care s-a intors din cic in care am intrat eu in prenatal. la o luna de la intoarcere i s-a marit salariul si apoi inca o data astfel incat a ajuns sa ia 1500 de lei net, eu iau 1050 lei net.
4. nu se aplica spor de vechime in institutia noastra
asadar pot invoca 202/2002?
multumesc

Pot invoca art.10, alin7 din legea 202/2002?
in institutia mea nu se dau sporuri de vechime; salariul meu net este 1050 lei pentru studii superioare, consultant formare
Buna ziua,

Am revenit din cic la data de 15 iunie 2010 pe acelasi salariu de acum 2 ani! Exista vreun temei legal pentru a cere o actualizare a salariului in asa fel incat sa fie la acelasi nivel cu cel al angajatilor pe acelasi post sau post similar? (consultant formare)
Multumesc!

Cezara dragomir