avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi
Forum Activitate aaliyah

Activitate aaliyah

Răspuns la discuția Admitere INM 2011
aaliyah a scris:

eu oricum, mai am doua zile de visare :tooth:
daca nu intru nici anul asta, de la 1 septembrie si pana la urmatorul examen cred ca am timp sa invat cartile pe dinafara :P
Nu va lasati descurajati. :hugall:

NU MAI MA JOC !!! :duh:
Am facut mai mult cu doua puncte decat anul trecut. Ne vedem la anuuuuuuu' :dance3: .. eu ma apuc de invatat :training:
geamira
Pentru inceput sa dam bataie cu intrebari din PENAL

Tot pentru inceput, eu zic sa punem mana pe carte :))
Răspuns la discuția magistrati slabi pregatiti
Cel despre care vorbiti ca a facut facultatea la Spiru nu este singura exceptie. Cunosc si eu pe cineva care a avut rezultate foarte bune anul trecut...69 (puncte). In mod sigur anul acesta va intra. Asa ca, sa va iasa din cap ideea de facultati "proaste". Conteaza ceea ce ai in cap.
Acum revenind la tema topicului :D toti magistratii sunt foarte bine pregatiti.

p.s. stiu un procuror care lesina cand vede cadavre :tooth:
Ramasesem la Ciobanu si Boroi :P
Eu am invatat si voi mai invata dupa cartile lor. Ei sunt "taticii" dreptului... parerea mea.
si ca sa pun sare pe rana :D ... ma minunez ca din atata citit nu si-a corectat scrisul.
mike11 a scris:

rares.serban a scris:

am sa va spun cum am avut eu succes la acest examen:
1.In primul rand i-mi faceam "programa" de invatat pt o luna de zile, pe care o respectam cu strictete-- practic ce trebuia sa invat in fiecare zi in acea luna--
2. invatam dimineata de la 8 la 15, ( evident cu pauze de 10-15 minute dupa fiecare ora) iar ulterior doar reciteam ce am invatat ( 16- 19 )
3. dupa ora 19 ma relaxam - in oras cu prietenii sau familia-
4. nu amestecam materiile- in sensul ca luam civilul de la un cap la altul...........
5. nu faceam grile dupa fiecare capitol ci doar dupa ce terminam o anumita materie. Astfel dupa ce am invatat tot civilul , doua zile am facut grile din civil. Daca faceti grile dupa fiecare capitol ve-ti
avea impresia ca santeti asi, intrucat materia este foarte proaspata si nu prea aveti cum face confuzii. Deasemenea, grilele de regula ating mai multe capitole.
6. dupa ce a-ti terminat cele patru materii, reveniti asupra fiecarei materii de cel putin doua ori
Pentru mine a fost esential sa invat DIMINEATA . Atunci creierul este odihnit si asimilezi mult mai bine decat dupamasa sau seara.
Perioada minima pentru pregatire :
civil - 8 saptamani ( + 4 pt. repetat si grile)
proc. civil - 6 saptamani ( + 3 pt. repetat si grile)
penal - 6 saptamani ( + 3 pt. repetat si grile)
proc. penal -6 saptamani ( +3 pt. repetat si grile)
TOTAL - 39 saptamani*
*- daca santeti proaspat absolvent si a-ti facut o facultate serioasa puteti scadea cate o saptamana -- deci aprox. 31 saptamani
*- eu am invatat cele patru materii si apoi am trecut la repetat-- si cred ca este mai bine asa, pentru ca ai o viziune mai larga asupra ansamblului materiei atunci cand te apuci de repetat ( exista multe conexiuni intre diferite materii pe care le percepi mai bine in acest fel)
Consumati cafea naturala - se spune ca ajuta memoria- ( nu solubila !!) si FARA ALCOOL.
SUCCES!!!!!!!!!!!

straniu...fara suparare

Da da, foarte straniu. De acord cu tine Mike :sticktongue:
eu oricum, mai am doua zile de visare :tooth:
daca nu intru nici anul asta, de la 1 septembrie si pana la urmatorul examen cred ca am timp sa invat cartile pe dinafara :P
Nu va lasati descurajati. :hugall:
MayeMaye a scris:

Dupa ce sa mai invatam, dragi colegi de suferinta?
Neagu e bun...sau nu?

E bun si Neagu. Insa eu am combinat toti autorii posibili ca sa fiu mai sigura pe mine :D

Eu nici acum nu am curajul :"> sa imi verific grilele. Astept sa imi vad rezultatul pe net pe 1 septembrie, pentru ca anul trecut mi le-am numarat inainte si am fost foarte foarte dezamagita (vreo doua saptamani) de punctajul obtinut :stunned: ma asteptam la mai mult :duh:
Răspuns la discuția admitere inm 2010
Buna. Sunt noua pe forum. :) Mai citeste cineva din carti? Voi cate grile faceti pe zi?