avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Activitate Elton88

Activitate Elton88

Buna ziua!
Am efectuat o achizitie de bunuri facturata de un furnizor Non Ue ( factura cu delivery terms DDP ) . Marfa a fost transportata de un furnizor UE. Furnizorul Non UE are reprezentant fiscal in Belgia cu cod valid de TVA. Este considerata achizitie intracomunitara ?
Si daca da, in 390 achizitia se declara pe codul de TVA al reprezentatului fiscal cu denumirea furnizorului Non UE?
Va intreb pentru ca achizitia nu a fost declarata in 390, iar in 300 apare pe randul " Achizitii de bunuri si servicii scutite de taxa"...

Multumesc !
Buna ziua, sunt nou pe forum si am o intrebare. Sa va prezint problema....
Sunt orfan de ambii parinti de la 14 ani. Am primit pensie de urmas in timpul liceului, cat timp am fost la facultate de stat ( am absolvit anul acesta ase). Urmeaza sa primesc pensia si la masterat, tot la facultate de stat, unde m am inscris deja( masterul mai dureaza 2 ani). La masterat, ca si la facultate, voi de depune cerere pentru bursa sociala si sa ziceam ca imi va fi acceptata.
Daca in timpul masterului, cat timp am si pensia, si bursa, ma angajez cu carte de munca, mai primesc cele doua venituri, respectiv bursa si pensia de urmas ?