Buna ziua, sunt nou pe forum si am o intrebare. Sa va prezint problema....
Sunt orfan de ambii parinti de la 14 ani. Am primit pensie de urmas in timpul liceului, cat timp am fost la facultate de stat ( am absolvit anul acesta ase). Urmeaza sa primesc pensia si la masterat, tot la facultate de stat, unde m am inscris deja( masterul mai dureaza 2 ani). La masterat, ca si la facultate, voi de depune cerere pentru bursa sociala si sa ziceam ca imi va fi acceptata.
Daca in timpul masterului, cat timp am si pensia, si bursa, ma angajez cu carte de munca, mai primesc cele doua venituri, respectiv bursa si pensia de urmas ?
1. Pensia de urmas o primiti atata timp cat nu aveti un venit lunar mai mare decat un sfert din salariul mediu brut pe economie. Acesta este acum de 1836 lei. Un sfert din el este 459 lei.
2. In legatura cu bursa sociala intrebati la facultate.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Pensie de urmas
D@nutzu
Buna seara,
Am si eu o nelamurire cu privire la pensia de urmas, am inteles ca pensia de urmas se sisteaza in momentul in care incepi sa lucrezi cu carte de ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas
costeaa
Buna ziua,
Va rog daca puteti sa ma lamuriti cu pensia de urmas, tatal meu a decedat in 2003 si pana acum am primit pensie de urmas, dar acum am terminat ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas
iskander239
Buna ziua! am o nelamurire la care sper ca ma puteti ajuta. am terminat facultatea in anul 2007, iar pe perioada studiilor am beneficiat de pensie de urmas. ... (vezi toată discuția)