avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1586 soluții astăzi
Forum Activitate Manolache Cristina

Activitate Manolache Cristina

Răspuns la discuția John Grisham
Ultima carte citita a fost ,,Martorul" de Simon Tolkien, foarte interesanta. O carte care te tine cu sufletul la gura. Si ,,Promisiune mincinoasa" de Howard Roughan a fost interesanta cu multe rasturnari de situatii.
Răspuns la discuția seful de scara
nu stiu exact daca e sef de scara,e cel care face lista de intretinere si care incaseaza banii. Ma intrigat faptul ca a spus ca actul e fals si ca ma va urmari si imi va dovedi ca eu locuiesc acolo. Este vorba doar de 17 lei la urma urmei,nu inteleg de ce aceasta lupta crancena. A spus ca va veni la asociatia de locatari din blocul meu pentru a :cerceta:. Exact asa s-a exprimat...Mi se pare penibil. Eu locuiesc cu chirie impreuna cu parintii deoarece tata e cadru militar si a fost nevoit sa se mute din orasul nostru unde avem apartament in alt oras..
Discuție seful de scara
Am o problema mai ciudata. Am 19 ani si inca locuiesc cu parintii. Prietenul meu sta singur in chirie intr-o garsoniera. In fiecare zi emrg la el si ii mai duc de mancare,sau il ajut la curatenie. Problema e urmatoarea: seful de scara m-a bagat la itnretinere (tin sa precizez ca nu am dormit nici o noapte acolo, sta de vreo 3 luni in acel loc). Am zis ca a fost o greseala insa el a zis sa nu ma crede pe mine ci pe oamenii de pe scara care i-au zis ca ma vad zilnic. Am adus o adeverinta de la asociatia de locatri a blocului meu din care rezulta clar ca locuiesc acolo si cotizez fiind la zi cu cheltuielile. In acel moment acesta a spus ca actul e fals...Atunci m-am enervat si a avut loc o discutie mai aprinsa. Nu e vorba de bani,dar nu itneleg cum pot sa fiu prezenta in 2 locuri in acelasi timp.Tata palteste dupa mine itnretinere, de ce trebuie sa plateasca si prietenul? Nu mi se pare un lucru bun. Nu stiu ce as putea face mai mult