avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Activitate cris_criss

Activitate cris_criss

Răspuns la discuția obtinerea custodiei totale
buna ziua! nu este vb ca as vrea sa privez copilul de avea tata, dar cum eu nu mai am nici macar cea mai mica legatura cu tatal fetitei , nici macar una de complezenta pt copil , si asta pt ca el nu cred ca isi doreste sau vrea sa uite ca are un copil.... nu stiu....ma gandesc ca poate pe viitor sa nu am probleme de ex sa mi se ceara accordul lui pt ceva la scoala sau la doctor, doamne fereste, iar eu nu am cum sa dau de el ?in cauzul asta ce pot face?eu am incercat de nenumarate ori sa-l fc sa vina sa isi viziteze copilul chiar dc nu i s-a impus nici un program, dar nu a dat nici un rezultat, si asta am facut-o tot pt copil in ideea, cum spuneti dvs sa nu privez copilul de drepturile tatalui,pt ca nu vreau sa-i fc copilului meu un rau voit dar nu vreau nici sa am pb pe viitor!din oct 2008 nu mai stam impreuna iar copilul este ingrijit de mine fara nici un ajutor din partea lui doar pensia care o trm dupa cum am mai spus cand isi adcuce aminte!
va multumesc!
am primit hotararea definitiva si irevocabila in urma cu aproximativ un an . coplilul in varsta de 4 ani s-a hotarat a fi dat spre cresterea si educarea mea , mama . insa tatal s-a recasatorit si urmeaza sa aiba un copil cu actuala sotie , acesta de un an si si jumatate nu a mai vizitat copilul , nu s-a mai ocupat de el iar pensia alimentara insumand 200 de lei o trimite cand isi aduce aminte ! avand in vedere faptul ca el nu prezinta macar minimum de interes pt acest copil as putea:-/ obtine custodia totala a copiluli pt a nu depinde pe viitor de acesta in luarea vreunei decizii vitale in privinta copilului eu neavand nici un fel de legatura in urma divortului cu acesta???