am primit hotararea definitiva si irevocabila in urma cu aproximativ un an . coplilul in varsta de 4 ani s-a hotarat a fi dat spre cresterea si educarea mea , mama . insa tatal s-a recasatorit si urmeaza sa aiba un copil cu actuala sotie , acesta de un an si si jumatate nu a mai vizitat copilul , nu s-a mai ocupat de el iar pensia alimentara insumand 200 de lei o trimite cand isi aduce aminte ! avand in vedere faptul ca el nu prezinta macar minimum de interes pt acest copil as putea:-/ obtine custodia totala a copiluli pt a nu depinde pe viitor de acesta in luarea vreunei decizii vitale in privinta copilului eu neavand nici un fel de legatura in urma divortului cu acesta???
pai aveti custodia ,probabil nu vreti sa-l mai viziteze deloc
;daca nu are program de vizitare nu sunteti obligata sa-l lasati;vb cu av dvs sa va dea mai multe lamuriri
nu exista custodie totala. il aveti in custodie si atat. stiu ce vreti dar nu se poate sa-i luati anumite drepturi tatalui, drepturi care oricum nu si le exercita.
intrucat il aveti in incredintare, nici acum si nici pe viitor nu depindeti de tata in luarea unor decizii in privinta copilului, acestea va apartin in totalitate.
doar daca veti dori sa va stabiliti in alta tara cu minorul, unele state cer acordul tatalui la depunerea actelor de rezidenta
buna seara
este un drept al copilului de avea atit tata cat si mama ,,,,asa ca nu il puteti lipsi pe copil de acest drept , a ca nu se ocupa si nu il intereseaza pe tata de copil asta este alta treaba ....
av daniela