Buna ziua
Va rog din suflet sa ma ajutati deoarece sunt o mama disperata pentru ca de cateva luni sunt amenintata aproape zilnic de fostul sot ca imi va lua copilul spunanad ca deja are avocat si dosarul pregatit pentru a fi pus in instanta. In urmatoarele randuri va voi explica cat mai pe scurt situatia in care ma aflu. Tatal copilului este libanez (momentan avand viza in baza casatoriei care s-a incheiat de 2 ani), locuieste cu chirie, de profesie lautar, dar nu lucreaza cu forme legale si este un consumator inrait de bauturi alcoolice (momente in care suna si ameninta ca imi va fura copilul si diverse amenintari chiar si cu moartea). Din cauza situatie economice de la noi din tara din ultimul timp si ca urmare a intreruperii studiilor din cauza casatoriei (avand doar 8 clase) si neavand experienta de munca in nici un domeniu pentru ca pe timpul casatoriei nu am fost lasata, precizez cu toata rusinea ca veniturile pe care le am revin din videochat (sunt model pe site-uri pentru adulti). Stiu ca nu este un lucru de care sa ma mandresc dar o fac din cauza situatiei de fata ( aceasta meserie o practic doar atunci cand copilul nu este acasa pentru a nu il afecta in vreun fel). Credeti ca munca mea din acest moment este un avantaj pentru fostul sot sa imi poata lua copilul? Va rog sa imi dati un raspuns sincer indiferent care va fi acesta si cum as putea sa fac sa nu imi poata lua nimeni copilul. Precizez ca eu dupa divort am reluat studiile si in acest moment sunt in clasa a 11 a si momentan locuiesc tot cu chirie dar,detin de la bunica mea un apartament cu doua camere dar ea fiind in viata nu locuiesc impreuna cu ea deoarece sufera de o dementa frontala si nu vreau sa afecteze in vreun fel educatia fetitei care are varsta de 3 ani.
Va multumesc anticipat