avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Activitate c.l.s.

Activitate c.l.s.

Buna ziua. Am o problema si vreau sa stiu exact ce trebuie sa fac in aceasta situatie.
Zilele trecute am avut un schimb de replici cu un vecin (fiecare dintre noi la el in curte, gardul despartitor intre noi), acesta si-a pierdut controlul si a aruncat in mine cu o caramida, provocandu-mi o rana la o mana ce a necesitat interventie chirurgicala, si din cate am inteles, cel putin 21 de zile de ingrijiri medicale.
Eu am un martor, el are un martor. Din cate am inteles are un dosar penal(nu stiu daca finalizat) pentru conducere fara permis si sub influenta alcoolului, si o plangere la politie tot pentru agresiune cred(a batut pe cineva din cate am auzit).
Eu acum sunt in spital si vreau sa stiu ce trebuie sa fac. Certificat medico-legal am inteles ca pot obtine cu actele de la spital(dupa externare). Cand trebuie sa merg la politie? Dupa ce obtin CML, sau zilele urmatoare cand voi pleca acasa?
Va rog frumos, daca ma puteti ajuta cu detalii si sfaturi, deoarece nu am mai avut de a face cu asa ceva si nu vreau sa gresesc pentru a-i da castig de cauza.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri. Cu stima, C.